Badat!

I förmiddags åkte jag och Sarah in till stan för att köpa mig en bikini. Har ju ingen och det var ingen lätt uppgift kan jag säga. Trivs inte med att visa min kropp så mycket och det minsta man kan begära då är väl att bikinin skall sitta bra. Såg jättemånga fina och provade och provade men inget som jag kände mig ok i. Tillslut hittade jag en svart på twilfit som kändes bra. Inte helt perfekt (det finns ingen sån) men bra i alla fall:-)

Efter en snabb vända på stan åkte vi upp till Lugnet och utomhusbassängerna som finns där. Tänkte att det var värt ett försök att prova det i alla fall (när hon vägrar sjön) men trodde inte hon ville bada. Tji fick jag för ungen älskade det, verkligen älskade det! Det fanns 3 olika bassänger och vi badade i den minsta. Hon ruschade, lekte med vattenkanna och leksaker och hade det helt toppen. Hon till och med duschade i uteduscharna som fanns där!!!! (Något hon också totalvägrar, ska ju bara bada balja hemma.) Men hon såg hur alla andra barn gjorde och sa hon ville pröva. Sen ville hon om och om igen:-) Efter 2 timmar var jag tvungen att dra upp henne nästan för hon ville inte upp:-) Sen somnade hon på 2 sek i bilen sen - mamma lilla gull ♥

               

               

               

               

               

               

               

                

På eftermiddagen tittade Jenny förbi och Sarah följde med henne hem. Dom hade bakat och lekt massor:-)
Kvällen avslutades med ett besök på biblioteket så nu har jag nya böcker att läsa:-)               
Hot, hot, hot!

Idag har vi haft 30 grader här - H.Ä.R.L.I.G.T!
I förmiddags åkte jag, Sarah och Eric till Bjurs för att handla. Det är så roligt för Sarah tror att Bjurs är bara mataffären hon förstår liksom inte att hela stället med massa hus heter det. Detsamma gäller med Sågmyra hon tror att bara vårat hus det är Sågmyra:-) Eller fel Villa Villekulla menar jag såklart. När åker i bilen och hon ser huset på sikt så skriker hon: "JA, jag ser villa villekulla nu":-) Gullunge. Allt är Pippi för tiden. Hon är Pippi och så delar hon ut alla andra roller till alla runtomkring sig, det är så härligt att höra på.
Resten av dagen har vi spenderat här hemma på gården. Bara varit ute hela dagen lång, hon älskar det och det är jättesvårt att få in henne om kvällarna så hon kan försöka varva ned och koppla av innan sängdags. Idag gick det dock bra för Lotta var här så då skulle hon tvätta henne och borsta tänderna:-)
Jag, Eric och Victor har klippt gräset. Eric och Victor turades om med åkgräsklipparen och på att passa Sarah och jag gick med den vanliga och svettades:-) Bra motion i all fall! Lite skillnad på gräsmatta med den lilla plätt vi hade i Bergen och gick med handjagarn. Här tar det ju flera timmar inann det är klart.
När Sarah skulle sova middag började jag och kratta och rensa ogräs här i gruset - vilken slit och vilket jobb! Speciellt när det är så varmt! Sen kom Jenny och hälsade på oss några timmar och lekte med Sarah. Världens bästa gudmor är hon!

                
                                 Kopplar av med en glass i skuggan:-)

                

     

Varm dag!

ÄNTLIGEN har vi haft en varm härlig sommardag igen!
På förmiddagen gick Eric och Victor med Sarah till gammelfarmor och hälsade på. Jättesnällt av dom att ta med henne för jag hade massor med pappersjobb och arbetsförmedlingjobb på internet att ta itu med. Sen har det mest varit lek ute som gällt för hela slanten. Har faktiskt inte varit utanför gården idag (ja tro det eller ej:-) jo förresten jag, Sarah och Eric tog en liten båt tur på sjön. Var faktiskt jätteskönt att bara strosa runt här hemma med fult hår och inget smink:-)

                     

FANTASTISK MIDSOMMAR!

Fantastisk! Ja så kan man sammanfatta midsommarhelgen som gick. Underbart sällskap med återträff av många gamla vänner och bekanta. Underbart god mat och dricka. Barn som leker. Dans kring majstången. Fest 2 dagar på rad (när hände det sist??). Ja många glada stunder.

På midsommaraftonen åt vi mammas otroligt goda smörgåstårta till lunch (finns absolut ingen som kan göra en bättre en hon.) Innan sen jag, Sarah och mamma åkte upp till Lotta för att dansa kring majstången i Vrebro. Vi blev kvar hos Lotta en stund för att binda kransar och dricka gott kaffe. Sen var det hem och dags att göra sig klar för fest och återträff med "Sågmyringarna" hemma hos Jenny och David i Lillänget. En kanonkväll med jättegod mat/dryck och mycket prat om gamla minnen - HÄRLIGT!

Midsommardagen vaknade jag upp lite trött men det gav sig ju längre dagen gick:-) Vi åt underbart god midsommarmat här hemma på kvällen innan jag begav mig hem till Jenny. Där tog vi oss lite drinkar innan vi+Eric vandrade upp till Emil i Åhl-Tällberg där traktor med 2 vagnar väntade oss. Traditionen har blivit så att på midsommardagen då åker vi med traktor och lövad vagn och dunkar musik till Bjurs och Dössberget. Kanonkul och så himla roligt med massa folk. Vet inte riktigt hur många vi var på vagnarna till slut men många var det:-) Rockade loss till JLT trio som spelade först innan jag plötsligt fick för mig att ringa mamma som kom och hämtade mig:-) Tidig kväll och inget pumpbolag denna gång, men skönt att vara hemma och i säng redan vid 12:-) Det tar på kraftena att vara på fest 2 dagar i rad. Tror jag börjar bli gammal;-)
Vill tacka min mamma som ställt upp till tusen och passat Sarah dom två kvällarna - TACK!

                
                                          Majstångsresning i Vrebro.

               
                                         Sarah, Lotta och mormor.

               

               

               
                                Binder midsommarkransar hemma hos Lotta.

               

               
                                  Finaste midsommarflickan i världen ♥

                
                                 Midsommarbordet hemma hos Hellbergs.

               

               

               

               

               
                         Midsommardagen. Här susar vi ner för Tällbergsbacken:-)
              
               
                                  Bästa flickorna och jag på vagnen.


Igår eftrmiddag hade Sarah kompisar här - Jättekul för henne att äntligen få leka av sig lite. Det var Pernilla som kom med hennes 2 brorsbarn Elsa som är lika gammal som Sarah och Filip som är 6. Jenny var också här:-) Barna var pigga och lekte och hade det toppen, medan vi vuxnma tog det lite mer lugnt:-)
       


               

               

               

               
                                         Lite smått trötta kanske? ;-)

               


Blev ett litet utval av alla bilder. Vill säga TUSEN TUSEN miljoner tack till alla vänner för denna helg - UNDERBART!
Nu blir det sängen för mig. Har setat här med en hög med oundvikliga papper som måste ses över och fyllas i. Detta pappers - Sverige alltså, helt otroligt! Blev inte så mycket klokare så får väl tillbringa dagen imorgon med att ringa telefonsamtal och sitta i telefonkö:-) 

Jag och Sarah har varit till sjukhuset idag också för att ta blodprover på henne. Usch det var det värsta jag varit med om. Ungen hade totalpanik och bara skrek och sparkade och spände med alla armar och ben så dom var tvungen att kalla in ytterliggare en sköterska som kunde hjälpa till. Inte roligt alls att se sitt barn ha det så illa. Men men det måste ju bara göras. Blev dock lite bättre när hon fick en fin ring som premie och plåster med fiskar på. Vi avslutade det hela med en glass. Sarah har faktiskt blivit en riktigt glass unge sen vi kom hit till Sågmyra. tidigare har hon totalvägrat och inte alls tyckt det varit gott medn nu så gör hon visst det:-) Bra att ha som en liten "muta" ibland, så som idag:-)

Godnattkram ♥
                 

                

                

               


Majstångsresning i Sågmyra.

Idag har vi tjuvstartat midsommar här i Sågmyra med majstångsresning (gör vi alltid onsdagen innan). Vi började med att samlas i kyrkan för lite sång och spelmän som spelade - jättemysig start på det hela. Sedan gick vi i tåg från kyrkan med alla blommor och ringar med spelmän spelandes längst fram ned till ängen där majstången sen restes. Ha varit en helt underbar kväll och jag känner mig så glad. Sarah hon bara älskade att dansa runt och försökte göra alla rörelserna likadant - hon stortrivdes! Fikade och alla barnen fick godispåsar.
Det var jag, Sarah, mamma, pappa, mormor, farmor och Kicki som var med från "oss", och Svea såklart;-)

          
                     Mormor, Sarah och jag klädda i Svärdsjödräkten.

          

          
                             Här sitter vi och väntar i kyrkan.

          
           Sarah satt och kollade ned i psalmboken och sjöng med för full hals:-)

          
           Sarah har fått en blombukett i handen och är redo för att tåget skall gå.

          
                                                   Tåget.

          

          

          

           

          
                  Sarah satt i gammelfarmors knä medan majstången restes.

          

          

          
                                               Spelmän.

          
                                   Äntligen dans/lek dags:-)

          
                               Sarah fullkomligt älskade det:-)

          

          

          

          
                                   Sarah får sin godispåse.

          
                                  Och var väldigt nöjd med det:-)

          

          

          
                       Fröken bestämd. Se den bestämda armen på sidan:-)

          
         När vi kom hem satt sig en mycket lycklig, men trött Sarah sig ned på bron
         på sin bil och pratade med Kicki:-)   

           

           

          

Midsommarförberedelser.

Det känns så härligt att äntligen få fira riktig midsommar igen med allt vad det innebär. Sist jag firade midsommar i Sverige var väl för 6 år sedan...

Idag har vi hälsat på både gammelfarmor och Arne och gammelmormor och gammelmorfar. Mormor blev med oss hem till Sågmyra. Fick också ett jättefint smycke av farmor med en dalahäst - TUSEN TACK :-) Var även en sväng på stan för att återigen få försöka ordna med ett abonnemang. Den här gången fanns jag äntligen registrerad på "datan". MEN jag kan få teckna ett mobilabonnemang först om 8 MÅNADER. Man måste alltså vara registrerad här i Sverige igen i 8 månader innan jag får skaffa det. Herregud vad är det för regler???

På kvällen var vi och plockade blommor och band ringar till majstångsresningen som är i Sågmyra imorgon. Mysigt och kul för Sarah att äntligen få se lite barn även om hon var väldigt blyg och skeptisk till en början.
Kulldräkterna är framplockade så vi är redo:-)

              

              

              

              


Måndag.

Måndag igen och nu har vi redan bott här i 2 veckor. Idag har vi bokat tåg/flyg och äntligen vet vi när vi kommer se Andreas igen:-) Jag och Sarah kommer åka ned till skåne den 15 juli och så kommer vi att vara där i 1 vecka. Vi kommer sen hyra bil för att ta oss hit. På vägen skall vi stanna för att hälsa på Andreas syster och även en tur till Astrid Lindgrens värld. (Något jag tror lillsessan kommer älska) :-) Vi längtar och räknar dagarna älskling!

Idag när jag och Sarah gick ut och gick med Svea så var det strålande sol och fint. Vi gick en lång promenad och stannade för att leka på en lekplats. På bara en sekund (kändes det som) så drog svarta moln över oss och det började ös regna och då menar jag ÖSREGNA!!! Vi hade ganska lång bit hem och det enda vi hade på oss var t-shirt. Behöver jag säga att vi var så våta så vi gick att vrida ur som en trasa när vi kom hem? :-)

              


Lördag.

Usch här bara regnar och regnar och regnar det... Skulle tro vi fortfarande var kvar i Bergen ju:-)
Vi hade det ju så fint förra veckan men den här veckan har det bara regnat.
Blev inget inlägg igår för jag var fullt upptagen med att sy:-) Har plockat upp symaskinen och fått ihop några kreaktioner både till mamma och mig.

Nu ska jag köra upp den lilla damen till Lotta så ska hon sova där inatt, medan vi andra skall till Lisa, min faster på grillfest.
 
           
            Sarah igår. Hade fått godis av morfar efter handletur i Leksand/Insjön.

           

           
                 Mammas lilla hjälpreda:-) Älskar att klippa och vara med:-)

           
                                                Blus till mig.

           
                                         Blus till mamma.

           
                                            Kjol till mamma.

           

           
                   Hon ville absolut ha "pippiprickar" målade på kinderna idag:-)

En bild ljuger väl inte? Eller??

                                              

          
        
  Det är väl bara att inse att det är så här man ser ut?
          Jag menar, en bild ljuger väl inte? Eller?

          
                        Måste sluta tro att det är så här jag ser ut.
                          (Sarah har pyntat mig med halsband:-)


Hahahahaha, jag skrattar så jag håller på att kissa på mig när jag ser på den första bilden. Skulle bara testa ut på kameran på mobil vad förvrängning var för något. Nu vet jag det:-)


Idag har jag och Sarah varit till doktorn ang. hennes mage/bajsning. Hon undersökte henne och konstaterad att ja hon är förstoppad. Nähä??? Så det vi skulle göra nu i första hand var att öka mängden med duphalac. Vår doktor i Norge har tidigare ordinerat oss att ta 2,5 - 5 ml. Men det var på tok för lite och det var vad ett spädbarn skulle ta?? Så hon sa åt oss att ta 15-20ml nu och se om magen blev bättre. Sedan skulle vi höras igen om ca 2 veckor. Var det fortfarande likadant och ingen förbättring så skulle vi fortsätta med en utredning. Urinprovet var fint och likaså sockervärdet. Lyssnade även ang. astman men just nu lät det fint. Skall fortsätta "bevaka" den och blir det förändringar och värre igen så får vi skickas vidare med den med. Men just nu lät det väldigt fint!

          

          
                                            I väntrummet.

Regnig dag.

Idag har det regnat mest hela dagen och "kallt" är det också, om nu 15 grader är kallt vet jag inte. Men i jämförelse emd förra veckan är det kallt:-) Dagen idag har bara spenderats här hemma, och man märker på Sarah att det varit mest innelek idag (p.g.a. regnet), för hon älskar att vara ute. Dessutom tror jag att hon saknar sina kompisar, att få leka med dom. Har i alla fall sökt om dagis idag då vi äntligen fått svenskt personnummer till Sarah. Så jag hoppas att hon kan få en plats här i Sågmyra till att börja med så snart tillfälle ges, så att hon får möjlighet att lära känna lite nya barn:-) Hon behöver det!!!
Min rygg totalstrejkade idag mitt på dagen. Kändes som en kniv som skar och det värkte nått helt enormt så jag kunde inte stå upp. Var tvungen att ligga ned ett par timmar och tog lite värktabletter så sen blev det bättre på eftermiddagen. Har fortfarande ont, men bara "det vanliga".

Har ringt en massa samtal idag och det känns som jag suttit i telefonkö halva dagen. Men skönt när det väl är gjort. Har också beställt en läkartid till sarah på vårdcentralen och vi fick komma redan imorgon. (P.g.a hennes mag/bajsproblem.) Funderar även om hon eventuellt fått urinvägsinfektion för hon kissar så ofta och klagar på ont. Jaja, hoppas att vi får bättre hjälp nu i alla fall än vad vi fått...

Nej nu blir det dusch och en tidig kväll här känner jag. Behöver det.Trött!

Ja idag är jag trött. Men ställde också klockan tidigt imorse för jag skulle ta bussen in till stan 7.30. Skulle vara på ett basinformationsmöte på arbetsförmedlingen mellan 9-10. Har aldrig behövt vara på arbetsförmedlingen tidigare, men nu har jag varit där 3ggr på 1 vecka;-) Men dagens möte kändes inte så där väldigt informativet eller väldigt nyttigt vetande utan mest "basgrejer" man redan visste sen innan. Efteråt gick jag för att höra om jag kunde få mig en tid hos en av frisörsalongerna. Men var väldigt uppbokat överallt med tanke på alla studenter och allt. Men fick mig i alla fall en tid hos en jättetrevlig tjej på city frisörerna. Både tog slingor och klippte mig. Så där satt jag och njöt några timmar, är ju såå skönt när någon håller på med håret:-) Har varit så himla missnöjd sedan jag klippte mig förra gången för en 4 månader sen hos en lärling i Bergen och hon som klippte mig idag undrade vart jag hade varit och vad den personen hade tänkt för det var helt konstigt hela mitt hår´. Konstigt uppklippt och konstigt skuret. Jaja nu skärde hon i alla fall bort massa slitet och klippte upp det mera, men tog bara topparna på själva längden så håret känns jätteskönt just nu:-)

            
                                               Hos frisören.

             '
                                  (Mindre lyckad) efterbild ;-)

            
Efter middagen var jag, Sarah, mamma och Eric en tur till biblioteket här i Sågmyra. Lånade massa böcker till Sarah men även till mig så nu längtar jag efter att krypa ned i sängen och få läsa. Föruut om åren kunde jag "sluka" en bok på någon kväll bara, men efter att Sarah kom har jag knappt läst böcker alls. Tråkigt så därför skall det bli ändring på det, för det är verkligen avslappnande att ha en bok att läsa.

            

            

Så här bor jag och Sarah...

... JUST nu! Tillbaka till barndomshemmet efter 6 år i Norge:-) Tur är att vi har ett stort hus och jag och Sarah bor i ena ändan i 2,5 rum:-) Vi har ett stort sovrum vi delar, ett "kök" och idag har vi även städat och gjort i ordning lite ute på en glasveranda med soffor och lite så. Så det blir väl 2,5 rum kanske? :-)
När jag får veta säkert att jag kommer in på skolan, och börja där och allt ordnar sig bättre ekonomiskt så skall vi börja se oss om efter något eget, men just nu så bor vi här:-)
Vi börjar få i ordning här, så tänkte visa er några bilder (mest för pappa Andreas skull) :-)

            
                 
            

            

            

            

            

            

            
                   På kvällen körde jag och Sarah en vända till Bjurs för att köpa
                   frimärke så att hon kunde posta sitt brev till pappa:-)

            
                   Nybadad Sarah slappar i soffan med mormor innan sängdags.

             
                       Morbror Victor. Eller Vicken som Sarah kallar han :-)         

I väntan på att nyheterna skall sluta...

...och filmen skall börja igen så sätter jag mig här för att skriva några rader.
Ond aning tror jag filmen heter, går på 4:an. Usch jag skulle inte ha börjat sett den, är någon sån psykologisk thriller och det klarar jag verkligen inte. Tycker inte om det, men så har jag samtidigt någon konstig "tvångstanke" att jag ändå måste se klart den för att se vad som händer. Så jag har kudden i högsta hugg och utmanar ödet ;-)

Har annars varit än ganska så lugn dag idag också. Har verkligen haft blandad kompott vad det gäller väder med både regn, åska och strålande sol:-) Stefan har varit här idag, och så tittade Farmor förbi på eftermiddagen också och Sarah fick en jättefin klänning till sin docka som gammelfarmor hade stickat - tack!!!
När vi satt och åt middag dök plötsligt en cross upp på gården och Emil kom och hälsade på - KUL för det var längesen jag såg han. 

                 
                                    Sarah har "diskat" flera gånger idag:-)

                 
                        Sarah och Stefan skär grönsaker till dagens middag - tacos:-)


Nej nu börjar snart filmen igen så jag får lov att gå.
God natt!

          

Lugn dag.

Idag har vi haft den lugnaste dagen hittills. Så skönt att bara koppla av. Bara varit här hemma, varit ute och lekt. Är ju underbart väder. Vill absolut inte klaga, men man är ständigt helt varm och klibbig - varmt är det och Sarahs outfit är oftast bara trosor för det är så varmt! Har plockat lite och fått i ordning på våra rum och vi börjar få det ganska så mysigt på våra 2 rum här i ene ändan av huset:-) Har dessutom satt mig ned i soffan för att se på tv för första gången sen jag kom:-) Har varit så mycket annat men nu var det skönt att bara "vara".

Annars så sliter vi en hel del med 3 års trots. Herregud så envis hon kan vara. Vill inte ens tänka tanken på hur hon då kommer bli som tonåring?? Tur i all fall att det är en 10 år dit :-D

              
               Sarah ville absolut ned till sjön och åka båt imorse. När hon väl skulle
               kliva i så ångrade hon sig (som vanligt). Hon är lite rädd för att prova 
               nya saker. Men morfar och Svea följde med så då gick det bra:-)
               Hon tyckte det var jättekul och ville mera:-) Vet att om hon bara vågar
               prova saker så gillar hon det, så gäller bara att "pusha på henne lite" :-)

             
                Sarah och Stefan slappar av i soffan en stund från värmen, med att se 
                på Playhouse Disney. Lite roligt var att Sarah inte alls tyckte rösterna
                och namnen stämde när vi hade på svenska så vi var tvungna och byta
                till norskt ljud och då log hon och skratta och ropade: JA!!!!! :-)


Skolavslutning, plantsättning och rullgardinskrångel.

Ja så kan vi väl sammanfatta vår fredag:-)
Imorse gjorde vi oss klara tidigt för att vara med och se på skolavslutningen här i Sågmyra och på Stefan som gick ut 5:an. När jag sa till Sarah att vi skulle åka och se massa barn så sa hon: "Mina barn mamma??" Med det menade hon barna i barnehagen. Nej sa jag det är nya barn. Så då fick det heta att hon skulle och träffa dom "nya barna sina" :-) Träffade Desireé där också. Jättekul att se henne för det var ett helt år sedan sist. men det kändes inte som det när vi stod där, kunde lika gärna ha varit i förra veckan:-) När vi kom hem så hjälpte Sarah mormor med att planta massor av blommor överallt här ute och hon fick en speciell som var bara hennes:-) Efter lunchen åkte jag och Eric in till stan och gjorde lite ärenden. Jag köpte bl.a. mörka rullgardiner till rummet för jag är trött på att både jag och Sarah vaknar 4-5 på morgonen bara för att det är så ljust ute. Men om det skulle vara enkelt att sätta upp dom?? Ehh nej, det tog mig över 2 timmar att sätta upp 2 rullgardiner. för det var så att dom var för stora och skulle passa precis på millimetern inne i själva fönstret och då var jag och bror tvungen att såga och klippa och ordna. Var rejelt svettig efteråt kan jag lova, speciellt när det dessutom är så himla varmt ute.
På eftermiddagen tittade både farmor och Sigrid in här och hälsade på - kul!

Nu på kvällen när Sarah skulle säga godnatt till pappa på skypen blev hon jätteledsen och grät och ville till han. Usch det gör ont i hjärtat! VI LÄNGTAR EFTER DIG!

              
                            Sågmyraskolan går i tåg upp till parken.

              
                                     Sarah med en liten nyfunnen vän:-)

              

              

              
                                   Sarah hjälpte mormor plantera blommor.

              
                                Här är hennes alldeles egna lilla blomma:-)

              
                    Hon vattnar och sköter den själv med sin lilla vattenkanna. Fick
                    också välja var den skulle stå - mitt på bron:-)

              
                                         Svalkar av sig lite i värmen.

Då var vi i Sågmyra!

Ja det har minst sagt varit en turbulent sista vecka på många vis. I söndags, mitt på dagen i 12 tiden gick i alla fall flyttlasset från Bergen. Ca 16 timmar senare var vi i Sågmyra. Hur resan gick? Nja om man säger som så så kommer jag aldrig att göra om en så lång resa med en 3 åring och mitt på natten. Var rena rama älgsafarin (och alla möjliga skogens djur med harar, rävar, tjädrar o.s.v.) Helt sjukt sprang djur över vägen var 5 minut kändes det som. Vi stannande i alla fall många ggr också, för annars hade Sarah aldrig orkat, och hon var jätteduktig!

Knns enormt konstigt att inte vi skall "åka hem" igen. Känns lite som att vi är på semester (fast med alla våra saker) och att vi skall tillbaka igen. De första dagarna här har gått åt till att ordna med diverse papper och saker och att packa upp. Vi känner oss alla rejält slitna. Vi saknar pappa Andreas som är kvar i Norge jättemycket, och önskar att du var här med oss! Annars så går det ingen nöd på Sarah utan för henne leker livet här med en enorm trädgård att leka på, mängder med leksaker, Svea och såklart mormor, morfar, Eric och Vicken:-) Är nog mest jag som har haft lite svårt att "smälta allt" och det kommer nog ta en stund innan jag kommer att "landa".

Tänk vilken skillnad vädermässigt det är. I Bergen dagarna innan vi åkte gick Sarah med fleecé och mössa. När vi kom till Sågmyra fick vi en smärre chock med 27-29 grader varmt. Idag har Sarah sprungit runt i bara trosor, så vamt är det:-)

            
                                             Sarah i Bergen.

            
                                               Soluppgång.
                 Vi gick upp kl 04 för att börja packa in i bilen och påbörja flyttstäd.

            
                  Fikar för sista gången utanför huset innan det var dags för avfärd.

            

            
                                                   Mina ♥

            

            
                                                     Fikarast.

            

            
                                     Ut och röra på benen på fjället.

            
                                  Sarah och morfar klipper gräset:-)

            
                                        Vattenkrig med morbror.

            
                Sarah bad själv om vi kunde gå ned till sjön, och hon badade till och
                med fötterna. STORT framsteg jämfört med förra året då hon total
                vägrade beträda den delen av gården:-)

             
                                          På tur med Eric och Svea.            

Det drar ihop sig...

... till flytt...

Tänk att vi bara har ett par dagar kvar här i Bergen nu. Imorgon kväll kommer mamma, pappa, Lotta och Karlsson som skall hjälpa oss och på söndag bär det av mot Sågmyra.

I onsdag hade Sarah sin sista dag i barnehagen. Det var en jobbig dag. Det var nog värst för mig, hon förstår ju inte vad hela den här grejen med flytta verkligen betyder. Hon vet bara att imorgon kommer mormor och morfar och att hon ska flytta. Men vad flytta verkligen innebär och att hon verkligen förstått vad sluta i barnehagen betyder - nej det gör hon inte, för imorse frågade hon när vi skulle gå till barnehagen igen... Usch det värker verkligen i mitt mammahjärta just nu och har inte alls mått bra de sista dagarna. Men alla blir bra!

          
             Jag fick så många söta små presenter av "mina barn" när jag slutade.
             Fick underbara Diors parfym "jádore" av mina härliga kollegar. Som hade
             komt ihåg en gång jag nämnt att den var min favoritparfym, men som
             jag aldrig köper längre för den är så dyr. -
TUSEN TACK!
            
Har desutom fått en söt "väskkrok" av Elisabeth och en jättefin ljuslykta av
             Janet. - Jag är så otroligt GLAD i er allesamman och vi kommer sakna er
             så mycket både Sarah och jag!

          
           Här har jag gjort i ordning små presenter till dom vuxna som har haft
           hand om Sarah och de närmaste som jag jobbade med.

          
                   Jag hade sytt 10 st sådana här brödkorgar

          
             och fyllt dom med en stor påse med hemmalagad marknadsnougat.
             För att dom skulle få ett litet minne av oss!

          
              Sen har jag också sytt något annat nytt - en "påshållare".

          
       Avslutningsfika på Sarahs avdelning med kanelbullar, chips och ostkrokar:-)

          
                                 Sarah och pappa spelar spel ♥
      Detta är det jobbigaste av allt. Att Andreas skall vara kvar här medan vi flyttar.
      Snälla gör så att det går snabbt och att han snart kommer efter oss! 

          
                                  Sarah och Emma ute igår.

          

          
Nu ska jag och den här lilla sötnosen ta och klä på oss och göra oss i ordning för en liten tur ut. Skall handla lite städgrejer och annat. Se efter om jag hittar en sån där "kragkudde" för barn som hon kan ha när hon somnar i bilen. Kommer ju ta en stund att åka. 15 timmar si så där ;-) 

          

RSS 2.0