HJÄLP, vi regnar bort!

Regn, regn, regn. Nej fy säger jag bara idag har det verkligen bara vräkt ner. Hoppas inte det ska bli så här nu, så som det var för ett par år sedan då vi hade över 100 regndagar på rad!

Men det gör inget för just nu är jag bara SÅ glad! Dels för att jag pratat med mamma idag och hon ska komma hit om en månad och stanna här i hela 10 dagar! Gud vad jag längtar! Och dels för att jag pratat med en long lost friend - Joanna. Så på lördag ska jag och Sarah hem till henne, var allt för länge sedan vi sågs så jag längtar massa!

      
                                Från kvällens bad.

Innebandyeftermiddag.

Vi har haft en riktigt riktig fin dag idag. Andreas åkte iväg för innebandy, och Camilla och Filip kom hit och gjorde mig och Sarah sällskap. Sedan begav även vi oss till hallen där det spelades innebandy för fullt och vi blev kvar där hela eftermiddagen. Sarah älskade verkligen att vara i hallen och var överallt på en och samma gång ;-) Hon är så aktiv för tiden att mamma blir svettig och får riktigt bra med träning, men det är ju bara bra för det behövs!
När dom had paus så drog jag och Camilla iväg för att köpa mat på McDonalds som vi tog med oss tillbaka. Sarah älskade det. Fick så klart inte en "egen" hamburgare och strips, men hon ville äta av min heeela tiden:-) Är så skönt att matlusten är tillbaka. Hon är ju som ni säkert vet väldigt skeptisk till att smaka ny mat men idag så lärde hon sig äta druvor, och det var en riktig hit. Tror hon åt halva asken till Camilla:-) Annars så har hon klättrat över bänkar, druckit av alla vattenflaskor som stod överallt, lekt och kastat alla innebandy bollar och bara stått länge och väl vid sargen för att se på när dom spelade:-) Så en riktig toppendag har det varit idag.

Nu har Sarah stupat i säng och jag och Andraes ska mysa med nya Wallanderfilmen och chips med DILL dipp!
Hoppas ni alla har haft en fin helg!

        

                  

       


Lördag.

Regn, regn, regn. Här har det verkligen vräkt ner i dag, men vad kunde man vänta sig? Bor ju som sagt i Bergen:-)

Andreas har varit borta hela dagen idag på innebandy, så jag och Sarah tog kampen mot regnet och åkte ner en vända på stan. Målet var att se efter ett par skor till Sarah, hon behöver ett par nu som hon kan ha i barnehagen. Hon har ju bara sina vita "läragå" skor och gummistövlar. Är på jakt efter mera höstskor och helst ska dom vara vattentäta också. Hittade inga, men ska gå ner här på barnas hus en dag sen för där vet jag att dom har. Så inga skor men blev lite kläder till Sarah och en tröja till mig. Hade 2 st rabattkuponger på HM på barnavdelningen så passade på att köpa en söt hello kitty klänning med tights och en 2 pack med polotröjor. Ett par vantar som är regntäta och ett måste här i Bergen fick också följa med hem. Sen så unnande jag mig själv en blå och vit randig tröja, var längesen jag köpte nå kläder till mig själv och den är helt perfekt att ha i barnehagen. 

                   

Nu på kvällen har vi haft mysigt besök av Crille, Camilla och lille Philip, som inte är så liten längre. Börjar bli en stor kille nu hjälp vad tiden går fort. Vi åt god taco (som förövrigt Sarah älskar) och pratade.
Tack för en fin kväll. 

VI LEVER!

Det är verkligen på tiden att jag blåser liv i den här bloggen igen. Har ju som ni vet börjat nytt jobb (har redan hunnit joba 1 månad) och jag har varit väldigt trött och sliten och inte riktigt haft någon motivation för att blogga. Men nu så kickar vi igång igen, eller hur:-) Vet att ni är många som undrat om det inte ä dags, men nu så:-)

         

Sarah hälsar att hon stortrivs i barnehagen, och det göra mamma med:-)
Det var väl den första veckan som det var väldigt tufft för både mig och henne, att hon i ena sekunden såg mig och i den nästa så var jag borta. Nu går det superbra och det verkar som om hon vet att mamma finns där, men inte alltid är tillgänglig. Hon hade det också lite svårt med att jag mamma hade massa andra barn på famnen och blev lite svartsjuk, men nu är inte det något problem heller. Visst hon blir ju jätteglad och skiner upp som en sol när hon får syn på mig, men nöjer sig oftast med att prata och hälsa lite och fortsätter sen med sitt:-)

Vill bara säga att det komemr bilder från Sarahs dop och när hela Sverigegänget var här och hälsade på. Men alla de ligger på våran dator som är sönder. Andreas ska fixa det på något sett så att vi får över dom på den här, men vet inte hur. Men det kommer:-)

Ja vad har annars hänt? Känns som om det är massor! Sarah var sjuk hela förra veckan. Hade feber och öroninflamation och jag har haft halsinflamation, men men det är väl så det är att börja på dagis. Vi mår i alla fall någelunda bra nu även om Sarahs onda hosta inte alls verkar ge med sig.
Vi var på helsestajonen tidigare i veckan för att väga och mäta och ta vaccin. Jag var jättespänd på vad vikten och längden skulle visa eftersom senast vi gjorde det var i maj. Nu väger hon i alla fall 10,5 kg och är 81,5 cm lång. Kan jämföras med att hon vägde 9,3 i maj och var 77 cm lång. Jag blev nästan lite paff för trodde att hon skulle väga minst 12 kg, för hon känns så tung, men så visade vågen bara 10,5.
Vi väntar med spänning att hon snart måste börja gå. Hon ställer sig upp och står stadigt länge, men att prova på att ta sig några steg? Ikke! Men tror att det är nära nu:-)

Det får vara allt för idag, skriver mer igen imorgon. Här får ni några bilder i alla fall. Resten får ni som sagt se när det med datorn har löst sig!

Ha en fin kväll och helg vidare!

Ps: TUSEN TACK FÖR FINA FÖDELSEDAGS OCH DOP PRESENTER!

          
                                                    Hjälper mamma.

          
                               Med grannbarnen Jörgen och Fredrik.

          
                Sarah har själv klättrat upp i docksängen. Mamma och pappa försökte
                att hon var lite för stor för den och hade en egen stor fin säng att va i,
                men nej hon skulle i den hela tiden. 

           
                                    Sarah och mamma har kafferep:-)

RSS 2.0