JAG ÄR TILLBAKA!

         
                                                  Dagens Sarah!

Nu har det nästan gått en hel månad sedan jag sist skrev ett inlägg här i bloggen. Nu är ni så många som undrar över om det inte kommer nått nytt inlägg här på bloggen så nu var dte absolut på hög tid för mig att skriva ett:-)
Varför jag inte har varit så aktiv och skrivit här på en månad är som ni säkert redan vet att jag börjat jobba igen. Detta har varit otroligt tufft och jobbigt för mig. Jättejobbigt att lämna Sarah bara så där helt plötsligt och vara borta större delen av dagen från henne. Men men nog skrivet om detta, det är redan jobbigt så som det är.

Det känns som om jag har tusen saker och berätta och vet inte helt vart jag ska börja. Lite svårt att sammanfatta en hel månad i ett inlägg när jag är van att skriva lite varje dag. Men det ska bli bättring på det och jag lovar er tätare uppdatering här framöver:-) Jag kan börja med att berätta att jobbet jag sökte i barnehagen (dagis), det har jag fått:-) Av hela 94 sökande så var det till slut jag som fick det, är faktiskt lite stolt av det. Det känns verkligen helt otroligt skönt och jag längtar jättemycket till den 3 augusti då det är dags:-) Så nu är det snart slut jobbat på Accessorize och med dess helt värdelösa arbetstider.

Sarah har det underbart hemma med pappa om dagarna och hon är verkligen en riktig "pappagris":-) Det känns som om det har hänt jättemycket saker med henne nu sedan jag börjat jobba igen. Tredje tanden ploppade upp för 3 veckor sedan, mitt fram i överkäken men tyvärr ser den ut att växa ut väldigt snett men vi får hoppas på att det rättar till sig. Och om jag inte har sett helt fel så är det en fjärde tand på väg upp:-)

Förra söndagen så ställde hon sig upp själv med stöd för första gången. Jag låg i soffan och läste tidningen och Sarah satt nedanför och ville komma upp och ta tidningen från mamma med nådde den inte. Så vad får man göra då? Jo man ställer sig upp, för då når man:-) Nu har en vecka gått och nu ställer hon sig upp mot allt som om hon inte har gjort annat. Men släppa taget och stå själv dit är det nog en liten bit kvar till skulle jag tro. En gång har vi släppt taget och då stod hon i många sekunder, men hon hade skor på sig som stöttade henne så bra så det räknas nog inte.

Man märker också att Sarah börjar bli en envis liten dam. Och det bästa hon vet är att trycka och lea med datorn (vilket hon inte får och det blir alltid ett himla liv), andra roliga leksaker är kameran, mobilerna, tv kontrollen och diskmaskinen :-)

Tänkte visa er ett litet urval av bilder som är tagna under den här sista månaden, har förstått att många a er har saknat det :-)

                                  

                     

                                       

                                                     

                                                              

Här i Bergen har sommaren nu äntligen kommit och det har nu dom här sista dagarna varit nästan olidligt varmt. MEN jag klagar absolut inte, älskar ju sommar och varmt. Hoppas att det håller i sig länge nu!

Idag har vi haft en riktig skön och mysig dag här hemma och har lekt och busat. På eftermiddagen gjorde vi i ordning smoothies som vi gick upp och bjöd våra grannar på och blev sittande där i några timmar och Sarah hade det helt toppen med Amalie, Fredrik och Jörgen (barnen).

                                  
  Jag vill ha kameran mamma!         Amalie och Sarah i kojan.         På väg upp i rutschkanan.

                                           
       
                                                      

              

             

Nej nu är det hög tid för mig att gå och lägga mig, men jag somnade ju som vanligt mellan 20  - 21 nu på kvällen så som jag har gjort varje kväll den senaste tiden. Vet inte vad det är, men är himla trött för tiden. Men nu fick ni er i alla fall en liten uppdatering och lite bilder på det bästa vi har!

God natt!


RSS 2.0