Strålande dag!

Idag har det varit stålande sol och varmt från morgon till kväll här hos oss, fösta riktiga "sommardagen" - UNDERBART!

Sarah fick inviga sin bodysuit från Villervalla idag med korta armar och ben, helt perfekt idag då det var så varmt.

          

                         

                                             
                               Är man fotomodell, så är man :-)

På eftermiddagen tog vi oss en härligt promenad ute i solen och passade samtidigt på att sätta upp lite lappar från mamma. Så nu har jag gjort det, får hoppas någon ringer! 

Sen gjorde vi i ordning grillen och grillmat är ju bara det absolut bästa som finns, håller ni inte med?
                                                

Just nu sitter jag ned för första gången idag ungefär. Har halvkikat på Robinsonfinalen samtidigt som jag varit ute och fixat lite i grusgångarna och rabatten. Andraes är ute i byen och Sarah sover så sött.

                                            
                 Så här såg det ut från början.                  Lite ny jord och fräscha 
                  Vissna lökblomster, och till                     blommor senare:-)
                  och med sllad har tittat upp.
                  Måste varit frön kvar i jorden
                  sen förra året.

Så vi har haft en riktigt fin dag har, hur har eran varit?

                                               

Har varit på intervju!

Ja flera dagar sen jag skrev igen, och dags för lite uppdatering!

I tordags var vi på babysång i vanlig ordning. Har varit uppehåll någon vecka och hjälp vad man märker att det händer saker och att alla utvecklas i rasade fart. Var verkligen ett väldigt "liv" med barn som kröp runt och var överallt och ingenstans och allra helst skulle alla vara framme vid Guro som spelade på en stor afrikansk trumma. Nej det är verkligen inte samma bebisar som när vi började i januari. Det är 2 eller 3 gånger kvar av babysången och jag har tur för 2 av gångerna jobbar jag eftermiddag så då kan vi gå på det på förmiddagen:-)

                        
     Sarah trummar...                         ... sen blev det fight om             Lek efter sången.
                                                            trummpinnen.

Igår var jag då på intervju för jobbet i barnehagen. Vad ska jag säga om hur det gick?? Ja, jag vet inte. Vi satt där i över 1 timme och pratade och det ställdes en miljon svårställda frågor som jag försökte svara på så gott jag kunde. Det kändes som om jag bara upprepade mig hela tiden och jag gillar inte att behöva sitta och skryta om sig själv på det sättet. Sarah var såklart med. Först gick det bra och hon satt fint i min famn, men efter en stund började det bli tråkigt så då släppte jag ned henne på golvet och hon började givetvis utforska alla kontakte och sladdar som hon inte skulle. Så då tog Kjetil (han som hade intervjun och chef i barnehagen) upp henne i sin famn och där satt hon och tittade ganska förvånat på mamma som satt mitt emot. Mn hon verkade trivas där och slickade och bet i hans kaffekopp:-)
Jag var den 7:e personen som kommit på intervju och han sa efteråt att 4 st hade han redan räknat bort och att jag och 2 till var de bästa men att han skulle ha 2 intervjuer i nästa vecka också, så på onsdag då vet jag hur det blir! Nu har jag i alla fall gjort vad jag kan, så mer kan jag inte göra. Men är i alla fall grymt stolt att jag är en av de 3 bästa av hela 94 sökande!

                                                           
                                         Pappa och Sarah myser i soffan innan läggdags igår.
 


Sarah önskar sig...

                                                                    
                                                                       Dom här!

Om det är någon som har lust att ge Sarah en förtidig 1 års present så har jag ett hett  tips :-D
Nu när sommaren närmar sig med stormsteg och Sarah visar mer och mer intresse för att stå så är ett par första riktiga skor ett måste! Har kikat runt på lite olika förstagångs skor, men hjälp vad alla är dyra. Dessa kostar 399:-, dyrt ja men är ju också viktigt att när man ska lära sig gå att ha ordentliga skor med god stötte.

Idag har regnet vräkt ner här, usch börjar verkligen bli less på det här vädret nu. Men skulle bli bättre till helgen och nästa vecka så vi får hoppas på det!
Idag har i varit uppe hos Birte och Amalie och lekt och pratat, alltid lika mysigt det, och det är så roligt att se vilken glädje dom har av varandra. Amalie är (för er som inte vet det) född dagen innan Sarah och vi är grannar:-)

        
                                 Amalie kör Sarah i läragå vagnen. 

        
 
         
      

10 månader idag!

        
                                       I dag blir jag 10 månader!

Vad jag önskade att jag kunde göra så att tiden skulle stå stilla en stund. Eller en ganska lång stund faktiskt. Tiden går allt för fort och jag har verkligen svårt att fatta att Sarah fyller 1 helt år om bara 2 månader.

Idag har jag och Sarah varit till kyrkan för att förhöra oss lite angående dop. Sarah är ju inte döpt ännu, men planen är att hon ska bli det:-)
När vi kom til kyrkan så frågade jag en som var där vem jag skulle prata med angående dop. "Dop?" sa han lite frågande och då kom jag precis på vad jag hade sagt. Dop heter nämligen dåp här i Norge (som jag mycket väl vet, men som vanligt så tänkte jag inte så mycket innan jag pratade). Dop på norska är nämligen knark, så var väl inte så konstigt att han tittade frågande på mig när jag kommer och frågar vem jag ska prata med angående knark. Jaja förklarade mig i all fall och så var det inge mer med det. Vi fick prata med prästen (en väldigt nyfiken en) och så fick vi ett papper som vi skulle fylla i hemma och skicka in. I juli som vi tänkt att dopet skulle vara hade vi 2 datum att välja på den 12 och den 26. Så då blir det den 26:e och dessutom på Sarahs 1 årsdag:-) Så nu hoppas vi att så många som vill och kan ska ta turen hit till oss och Bergen i sommar för att fira Sarahs 1 årsdag och dop.

                     
  
                                                       


Då var långhelgen över.

Många dagar sedan jag skrev nu, så nu är det verkligen på tiden att jag gör det igen!
Ja det har varit en riktig långhelg här. I och med att det var kristi himmelsfär i torsdag och därmed söndag, sedan tog Andreas ledigt i fredags och så vanlig lördag och söndag sen:-) Det har varit jätteskönt och mysigt att vi haft så många dagar tillsammans hela lilla familjen :-)

Tyvärr har det regnat mest hela tiden, men igår hade vi i alla fall en relativt fin dag. Så vi bestämde oss att dra ut på en långpromenad till Nesttun. Tänkte att vi skulle ta bussen tillbaka hem, men det blev att vi gick tillbaka också. Jätteskönt!

        
                                                Sarah och pappa.

                                             
                   Mmm, gurka!                                           Mmm, grus!

        
                           Mys med pappa är det bästa som finns!

Sarah gillar verkligen sång och musik. Imse, vimse spindel är den absolut favoritsången, fungerar alltid. Jag och Andreas får in princip sjunga oss hesa när Sarah ska äta, för hör hon imse vimse spindel då öppnar hon munnen och gapar stort. Konstigt, men sant ;-) Hon har också börjat att härma rörelserna till den, hon är så duktig. Och varje gång hon hör musik som spelas eller sjungs så börjar hon vrida på sina händer och kör sin dans. Här får ni se en liten filmsnutt på när hon dansar.

  Imorgon är det måndag igen och jag har bara en vecka kvar innan jag ska börja jobba igen. Fy, känner verkligen ingen som helst lust eller längtan till det. Det enda jag vill är att spendera tid med världens goaste tjej och vara med henne hela tiden! Men men, blir väl kanske bra det också, men kommer nog ta en stund att komma in i det igen.
Imorgon blir det nog en tur till åpen barnehage. Träffade på grannbarnen här förut och Sarah blev jätteglad och helt i "extas". Även om hon haft det mysigt att vara med mamma och pappa i många dagar nu och varit den absoluta medelpunkten, så är det dags att "leka av sig " lite med andra barn. Så en tur till åpen barnehage blir nog helt perfekt!

       
                                                        Godnatt!

Jag ska få komma på intervju:-)

Var så trött igår så orkade inte med att skriva, så det får bli nu istället.

I alla fall så ringde Kjetil (styrer i barnehagen jag sökt jobb) igår och sa att jag skulle få komma på interju fredag nästa vecka. Jippie:-) Jag som trott att loppet var lite "kört" i och med att jag inte hört något, men inte det nej. Vi är i och för sig 5 st som ska få komma på intervju, MEN jag är ett ytterliggare steg närmare:-) Så nu får ni hålla alla era tummar och tår!

        

Igår när vi badade så "upptäckte" Sarah det roliga med att skvätta med händerna i badbaljan. Behöver jag säga att det var vatten överallt? :-D

       

Det här är en annan av Sarah absoluta favortitsysselsättningar just nu. Öppna och stänga dörrar. Har blivit tvungen att tejpa igen de stora skåpdörrarna i köket med silvertejp :-)

Idag är det alltså Kristi himmelsfärd = söndag = stängt överallt. Dessutom regnar det och är grått och dimmigt ute. Så vi får se vad vi hittar på idag. Vad ska ni göra?

Dagisplats!

Idag fick vi ÄNTLIGEN ett svar angående barnehage/dagis. Imorse ringde en från en barnehage vi sökt. Hon hade skickat ett brev med att vi blivit tilldelat en plats, men så hade brevet kommit i retur tillbaka. Till saken hör att man har bara ett par dagar på sig att svara om man vill ha platsen eller ej så det var ju jättebra att hon ringde och frågade. Så på förmiddagen tog jag och Sarah turen ned till den barnehagen för att hämta brevet och titta på barnehagen. Den här barnehagen var vårt 3:e val, så vi hade inte brytt oss om att kolla upp så mycket info om den eftersom vi hoppats få plats på någon av de andra. Nu har vi emellertid inte fått det så vi har sagt ja till den här, men står fortsatt på kö för den vi valt i första hand. Den här barnehagen ligger en bit härifrån, så det är väl det enda lilla minuset. En relativit liten barnehage är det med ca 23 barn varav ca 5 st kommer gå med Sarah på småbarnsavdelningen. På många andra barnehagar är de kanske 23 st i just bara småbarnsavdelningen.Så jag tror absolut detta kan bli bra, att de kommer att "se" barnet mer och följa det upp ordentligt. Lite roligt är att en jag gick med på skolan när jag började läsa här i Bergen ska börja som pedagogisk leder i avdelningen till Sarah:-) Så nu har vi fått en plats i alla fall och det känns så otroligt skönt. Sen får vi se i och med att vi fortsatt står i kö på den andra barnehagen (den jag sökt jobb på), hur det blir. Har inte hört något mer om jobbet än heller tråkigt nog:-(

     
                                Men mamma, måste jag vara här inne?? :-)

Nu har vi haft en stund men väldigt fint väder här i Bergen, men nu har ni som ni ser regnet åter infunnat sig. Men men som man säger här: Ut på tur, aldri sur ;-)

                  
 Tack gammelfarmor för den           Tokunge!                            Sarah och Fredrik igår då 
  jättefina koftan.                                                                               vi var ovnför här på besök.

17 Maj - nationaldagen


      
                      Sötaste Sarah önskar er en god 17 maj :-)

Morgonen började tidigt här idag som vanligt och Sarah vaknade väl i 6 tiden. Men morgonen blev ändå hektiskt eftersom vi skulle med en buss ner på stan som gick i 9 tiden och innan det skulle saker fixas eftersom vi skulle ha middag här hemma med Hanne, Johnny och Alex efter vi varit i stan. Sarah skulle ha mat, saker skulle med och både mamma och Sarah skulle få på sig sina kulldräkter:-) Men vi hann i alla fall med bussen trots en del stress.

Så idag har vi varit med och firat den största folkfesten som finns här i landet 17 maj och Norges nationaldag:-)
Var otroligt kul att äntligen komma ner till centrum och se på det lååånga tåget av människor. Går inte med ord beskriva hur stort detta är här, men har tagit massa bilder och även några videoklipp.

Jag trodde det skulle vara extrem bilkö in till centrum, men där tog jag helt fel. Men eftersom större delen av stan var avspärrad så var ju inte det så konstigt. Så dom flesta gjorde som vi och tog bussen. TUR att vi är bland de första busstoppen för det var FULLT på bussen (och alla andra med för den delen.) Väl nere i stan så mötte vi upp Hanne, Johnny och Alex och tittade sen tillsammans på tåget:-)

                      
          Gänget.                                  Sarah och mamma.        GALET mycket folk.
 
                

             

                                          Några bilder till mina dräktintresserade släktingar :-)
                                          Här heter kulldrökt/folkdräkt - bunad.

                   

                         
                                                                                          Helt plötsligt dök det upp
                                                                                          en känd flagga :-)

                                

Om ni inte har tröttnat ännu så kommer det 2 videosnuttar här!
En fantastiskt upplevelse att vara med och fira detta, lär er något av detta Sverige!

Sen var det dags att ta bussen hemåt igen och dags för grillning!

                       
     Bordet dukat och                  Supergod grillmiddag.         Tårta till efterrätt.
     ballonger blåst upp,
     dagen till ära :-)

Efter vi ätit var vi rätt slina efter en lång dag i stan och sen en väldigt mättande middag på det, så vi gick ut på lekplatsen och lekte av oss lite.

              

Nu är vi trötta och slitna efter en lång dag, men tusen tack till Hanne, Johnny och Alex för en jättemysig dag tillsammans.

                             

      
                                              GODNATT!

Torsdag.

Idag gick vi till kyrkan som vanligt för att gå på babysång. Men när vi kom dit så möttes vi av en lapp på dörren där det stod att Guro var tvungen att vara hemma med sjukt barn idag så babysången var inställd. Tråkigt att bara gå hem igen så jag och Sarah gick ned i källaren på kyrkan där dom hade åpen barnehage och frågade om vi fick vara med där. Självklart fick vi det och många av dom andra mammorna fån babysången hittade också dit. Vi har aldrig varit där tidigare utan den barnehagen vi gått på tidigare ligger på Nesttun, men vi hade några riktigt roliga timmar där. Eftersom det är 17 maj på söndag så firades den idag:-) Så Sarah har gått sitt första 17 maj tåg:-) Visst det var bara runt kyrkan vi gick och en massa pensionnärer som kollade på men Sarah tyckte det var jättespännande. 

                   
  Den här leksaken/gåstolen        Sarah och en nyvunnen       Sarah och mamma
  var riktigt rolig tyckte Sarah.        kompis.                                   går i tåg:-)
  Med massa knappar och så
  lät den som en hund :-)

                                                       

                                                     Fint dukat, här firas 17 maj:-)

Det är egentligen helt otroligt hur STORT 17 maj och nationaldagen är här i Norge. På söndag är det och det ska bli riktigt kul, Sarah första 17 maj! Alla andra år har det alltid kommit något i vägen, men i år SKA vi ner till stan och se på stora tåget som går genom stan!

                                                        
Idag vände vi på sittdelen på vagnen. Har tidigare haft Sarah emot mig, men hon "hänger" ju över kanten för att se och titta på allt. Så vi provade så här idag. Sarah gillade det nu såg hon ju "allt" så mycket bättre. Men jag gillade det inte, såg ju henne inte. Så jag var ju tvungen och stanna var och varannan meter för att titta. Känns som hon kanske är lite liten att sitta framåtvänd än, vill ha lite extra koll än tror jag. Men men är ju bara att byta fram och bak hur man vill:-)

         

Mamma/bebis träff.

Idag har jag och Sarah varit iväg och träffat dom andra mammorna och bebisarna i vår barselgrupp. Idag var det Anne-Marie som hade bjudit hem oss alla på supergod lunch, mycket prat och lek:-) Haft en jättefin dag!
Vi försökte sätta alla på en rad för att ta kort, men det var lättare sagt en gjort med 4 bebisar som skulle krypa åt alla de olika håll:-) Lilla Alva låg och sov men får såklart vara med på bild hon med.

                      
 Amalie, Joaqin, Sarah & Nikolay.          Alva.                                    Lek på golvet.

                   
 Amalie och Sarah skrattar.    Sarah fick sitta i Ninas knä.            Lunch.

                                                      
                                                         Sarah och Joaqin.

När vi kom hem på eftermiddagen och Sarah vaknat efter at ha sovit i vagnen, så var det ingenting som gjorde lilla fröken nöjd. Så vi gick upp till lekplatsen och lekte där (det var populärt:-) ) ända till pappa kom hem från jobbet. Vi har haft underbart väder här i Bergen dag, varmt och strålande sol!

                 
        I sandlådan.                        Sarah är poppis bland            Pappa och Sarah.
                                                       de större tjejerna:-)

Sarah somnade i kvart i 8 tiden idag och inte ett ljud hördes när jag gick ut ur rummet, och lite senare när jag kollade in så sov hon:-) Helt otroligt eftersom läggningen varit lite krånglig i det sista. Men hon har redan nu vaknat till och skrikigt 3 ggr, men hoppas att hon sover nu. Vet inte helt vad det är med henne nu för tiden med både matvägran och krångel vi nattning, vi får bara hoppas på att det blir bättre!

                                                   VÅRAN LILLA HUND :-) 
Så här har Sarah gått runt nu de sista dagarna. Krypandes med antingen bitringen eller den blå biten inne i munnen (den kommer från talet 8 på hennes lekmatta och är bara för god) :-)

                                

Hon har också börjat prata mer de sista dagarna och fått in lite andra stavelser (inte bara bebisjollring), idag sa hon bland annat da da da da da da. Så det händer grejer!

Jag har som några av er sökt ett jobb på det dagis som vi sökt dagisplats till Sarah på. Igår fick jag ett mail av chefen på barnehagen. Det stod att det var 94 st som hade sökt på tjänsten! 94 st!!!!! Ganska så många tyckte jag. I alla fall så har dom valt ut 10 st av dom (jag däribland) som dom skulle ringa till referenspersonerna man uppgett. Och sedan skulle 3-5 st av dom få komma på intervju. Är otroligt glad att jag är en av dessa 10, men som sagt vi är många som konkurerar. Dessutom stod det i jobbannonsen att de gärna sökte efter män. Men men vi får se i slutet av veckan hur det gått och om jag har turen att få komma på intervju.

Måndag.

I helgen som gått har vi i stort sett bara varit hemma och haft det skönt och mysigt, lekt massa och ätit god mat. Det blev också en vända med saxen i Sarahs hår för fösta gången, eftersom hon hade extremt långt på vissa ställen så jämnade vi till det lite:-) 

                                         
                            Före: Låång lugg.                          Efter: Jämnades till och dom
                                                                                      söta lockarna kom fram mycket mer

                   
       Gungar.                                   Sarahs favvoprogram:         Den är har hon envist gått runt 
                                                               Keno :-)                             med i munnen några dagar:-)


Idag har vi varit på helsestasjonen för gruppträff och vägning och mätning. Sarah är nu hela 77 cm lång och väger 9325 g. 

                                         
                                                    På helsestasjonen.

Vet inte vad jag ska ta mig till snart när det gäller Sarah och äta mat. Flaskan går bättre nu, men vad det gäller både gröt och middagsmat så vägrar hon totalt. Det enda som går ned i den lilla magen är fruktpuréer. Får i henne på toppen ett par skedar med gröt eller mat sen är det totalt stopp. Har försökt att med att vänta så att hon ska bli riktigt hungrig, men nej da det går inte heller. Någon som har nått förslag??
                                                 
                                             Vill inte ha mat mamma!

Andreas har lånat jobbilen idag så nu på kvällen har vi varit iväg till Coop på lagunen och storhandlat. Känns underbart skönt att veta att man har massa mat i frysen:-) 


                                                


Fredag!

Då var det fredag igen! Vad fort den här veckan har gått, var ju nyss helg tyckte jag och nu är det dags igen:-) Lite dålig uppdatering av mig på sista tiden, *skärpning Johanna* :-) Vad har vi haft för oss dom sista dagarna da?
I onsdags var vi på åpen barnehage igen, jättekul tycker vi båda:-) Bullbakning stod på schemat, men Sarah var lite för liten för att förstå och ville mest smaka på degen. Hmm kanske inte så bra så vi och några andra av dom mindre barnen gick och lekte med alla leksakerna istället. På kvällen var vi en tur på lagunen och träffade Camilla och lille Philip. Vi gick runt och kikade och åt lite medan Andreas och Crille hade möte om innebandyn.

      

Igår var vi på babysång, alltid lika mysigt och skoj det. Sarah träffade kompisen Joaqin, från vår mamma/barngrupp och det var jättekul eftersom vi inte setts sedan innan vi var hemma i Sverige.

                                                    

Märker tydligt på i både på åpen barnehage och på babysången när vi är tillsammans med andra barn som både gillar att ta för sig mycket och låta mycket så är Sarah lite mer tillbakahållen eller vad jag ska säga. Hon är otroligt "med" och hänger med på allt som händer runt om henne. Men hon gör inte så mycket väsen av sig utan gillar att sitta och studera allt och vara lite försiktig. Men det kanske är bra, inte vet jag.

Igår kväll var jag ÄNTLIGEN och klippte mig igen:-) Var jättelängesen sist, och nu var håret såå slitet att oavsett om jag nyss duschat och försökt gjort nått med det så såg det hemskt ut. Otroligt att håret kan göra så mycket på humöret, men när jag gick ifrån frissan kände jag mig genast lite gladare:-)

                     

Idag har vi hitills tagit det bara lugnt. Jag har lagt in lite tvätt i maskinen och plockat här hemma och just nu ligger Sarah och sover. Vi får se vad dagen och helgen har att erbjuda:-)
  

Åpen barnehage och eget rum.

I dag har jag och Sarah varit på åpen barnehage (som öppna förskolan) för första gången. Kom dit vid 10 och så var vi där till ca kl 13. Sarah var yngst där, någon var några år, men de flesta mellan 1-2 år. Men vad gjorde det Sarah hade jättekul med massa nya människor att titta på och massa nya saker att utforska:-) Lite synd att vi inte gått dit tidigare kanske, men å andra sidan så är det ju först nu hon börjat ta sig framåt av egen maskin och "leka" med andra barn så det var nog ändå en bra ålder att börja. Ännu mer synd är det att vi inte hinner gå så länge eftersom jag börjar och jobba om knappt en månad *ångest ångset* Men den har öppet på måndagar, onsdagar och torsdagar, men kostar 30 kr per gång så vi kanske inte går alla dagar, men någon i veckan i alla fall. Speciellt eftersom jag såg vilket enormt utbyta Sarah hade av det. Det är en speciell aktivitet man har varje gång utöver lek, samlingsstund och mat. Idag har vi gjort kylskåpsmagneter:-)

                   
        Sarah målar:-)                             Lek på golvet.                  Sjunger Björnen sover. 

                    
                       
                   Så här ser det ut när Sarah sätter           Så här fina blev magneterna:-)
                   sig upp. Går först upp på knäna,
                   tar i med armarna och knuffar sig 
                  liksom sittade och sist fram med 

Idag sover Sarah i eget rum för första gången. Har tänkt på det länge men usch vad jag känner mig ledsen.... Känns så himla tomt inne i vårat sovrum just nu. Fick dessutom sitta med Sarah i säkert en halvtimme innan hon somnade för hon var ledsen, hon kände väl på sig att inte allt var som vanligt. Lilla stumpan... Men det blir nog bra bara vi vänjer oss. Så nu på kvällen har jag och Andreas skruvat ned sängen till lägsta nivån och flyttat lite saker och gjort i ordning. Sarah rum är så pass litet så man kan inte ordna så mycket. men ska ändra lite saker på väggarna och så ska hon väl få en liten lekhörna, men det får komma efter vart.

         
                                 Liten blir stor och har nu fått ett eget rum.
      

Hon satte sig upp.

Nu har jag inte skrivit på några dagar, ovanligt jag vet men har inte varit tid.

Igår morse så satt Andreas i soffan, jag i köket och Sarah var mitt emellan oss. Helt plötsligt tittar vi begge på henne och vad hade hon gjort? Jo satt sig upp helt själv:-) Vi missade tyvärr båda hur det gick till för när vi tittade alldelse innan så låg hon på magen och kröp. Tror det hjälpte lite att hon inte hade några byxor eller strumpor på sig (det glider mycket mer då). Hon har inte gjort det fler gånger, men allt går ju i en rasade fart nu!

                                                          
                                Så här glad är man när man precis satt sig upp alldeles själv:-)

Igår eftermiddag/kväll var vi hemma hos Hanne, Johnny och Alex och grillade. Ida, Crille, Camilla och lilla Philip var också där. Jag fick sitta och hålla Philip (som bara är drygt 2 veckor gammal) en lång stund och det var så mysigt. Sarah kändes med en gång så stor och jag tycker det är svårt att tänka sig att hon varit så där liten.
Tack alla för god mat och fint sällskap!

                 
      Pappa och Sarah.              Sarah och Alex hade kul                 
                                                     tillsammans.

Vi var inte hemma förren efter 22 igår, men vi hade med pyamas till Sarah och gjorde kväller för henne i vagnen så det funkade hur bra som helst och vi la bara över henne i hennes säng när vi kom hem.

Idag var det jag som fick sovmorgon (Andreas igår) hmm, undrar vem som får i morgon? Kan ju hoppas att Sarah vill sova länge hon med för en gångs skull, men jag skulle inte tro det;-) Dessutom så spydde hon upp allt hon ätit in princip idag alldelse innan jag skulle lägga henne. Så vi fick torka massa kräk och slänga in soffodralen i tvättmaskinen. Men men sånt händer. Men hon borde ju vakna och vara hungrig tycker jag för den lilla magen måste ju vara helt tom.

Annars så har vi haft en lugn och mysig dag här hemma. Vi var ned på ica och handlade mat och en grill:-) Så det har grillats här idag. Fläskfilé med klyftpotatis, beasås och grillade championjoner och lök. MMMM, det var så gott.

        
                                                          Dagens Sarah!


                  
  Pappa skruvar ihop grillen och Sarah äter sten :-)      

              
             
                       GOTT!                                     Sarah fick smörgås med prim på
                                                                        (messmör), det var smaskens.

Till sist måste jag passa på och gratulera min yngsta lillebror som fyller 15 år idag, GRATTIS VICTOR!
                                                

RSS 2.0