Torsdag.

Idag gick vi till kyrkan som vanligt för att gå på babysång. Men när vi kom dit så möttes vi av en lapp på dörren där det stod att Guro var tvungen att vara hemma med sjukt barn idag så babysången var inställd. Tråkigt att bara gå hem igen så jag och Sarah gick ned i källaren på kyrkan där dom hade åpen barnehage och frågade om vi fick vara med där. Självklart fick vi det och många av dom andra mammorna fån babysången hittade också dit. Vi har aldrig varit där tidigare utan den barnehagen vi gått på tidigare ligger på Nesttun, men vi hade några riktigt roliga timmar där. Eftersom det är 17 maj på söndag så firades den idag:-) Så Sarah har gått sitt första 17 maj tåg:-) Visst det var bara runt kyrkan vi gick och en massa pensionnärer som kollade på men Sarah tyckte det var jättespännande. 

                   
  Den här leksaken/gåstolen        Sarah och en nyvunnen       Sarah och mamma
  var riktigt rolig tyckte Sarah.        kompis.                                   går i tåg:-)
  Med massa knappar och så
  lät den som en hund :-)

                                                       

                                                     Fint dukat, här firas 17 maj:-)

Det är egentligen helt otroligt hur STORT 17 maj och nationaldagen är här i Norge. På söndag är det och det ska bli riktigt kul, Sarah första 17 maj! Alla andra år har det alltid kommit något i vägen, men i år SKA vi ner till stan och se på stora tåget som går genom stan!

                                                        
Idag vände vi på sittdelen på vagnen. Har tidigare haft Sarah emot mig, men hon "hänger" ju över kanten för att se och titta på allt. Så vi provade så här idag. Sarah gillade det nu såg hon ju "allt" så mycket bättre. Men jag gillade det inte, såg ju henne inte. Så jag var ju tvungen och stanna var och varannan meter för att titta. Känns som hon kanske är lite liten att sitta framåtvänd än, vill ha lite extra koll än tror jag. Men men är ju bara att byta fram och bak hur man vill:-)

         

Kommentarer
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Vad go hon är. Skall du ha Bjursdräkten på dig på

17 maj?



Skrivet: 2009-05-14 Tid: 22:05:19
Postat av: Jenny H

Jag håller med Kerstin, på med Bjursdräkten!



Skrivet: 2009-05-14 Tid: 22:05:19
Postat av: Pernilla

ännu viktigare: har sarah en kulldräkt?!



Skrivet: 2009-05-14 Tid: 22:05:19

URL: http://chibichibimoon.blogg.se/
Postat av: mormor stina

Vi får väl se om ni kommer utanför dörren på 17:e maj i år då... Prova den lilla Leksandsdräkten på Sarah. Gör väl inget om det är olika mössa/sjal. Väldigt vad vi engagerar oss i kulldräktens var eller icke vara. Kläm på dig din du också och knäpp lite fina kort och visa oss dräktintresserade från Dalom.



Skrivet: 2009-05-14 Tid: 22:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0