Åter till verkligheten.

Då var det dags att återgå till "verkligheten" efter 4 fantastiska dagar som vi fick ha Andraes här. Ni skulle ha sett Sarahs min och skrik när det var pappa som hämtade på förskolan i torsdags:-)

Vi har haft en jättefin helg och i helgen har jag lagt allt skoljobb åt sidan, men nu på kvällen var det bara att bita i det sura äpplet igen.

I fredags var Sarah hemma med pappa och jag var i skolan. Dom var en tur i Borlänge och gissa vad hon gjorde (varnar känsliga läsare här) hon bajsade på en allmän toalett!!!! Duktiga tjejen:-) STORT steg det!

Igår var en kanonfin höstdag med sol. Vi tog en lååångpromenad som bl.a.resulterade i överdragsbyxor och strumpor till Sarah på Lager 157 och såklart lördags godis hos Britta:-) Grillade supergod mat (kanske sista gången för i år?) och senare på kvällen åkte jag och Andreas in till stan för att se på bio. Det blev jägarna 2. Riktigt bra film tyckte jag om än lite förutsägbar?

Morgon idag sparakde vi igång med att åka på familjegympa iBjurs och Sarah fick ha med sig både sin mamma och pappa och var stolt över det. Lekt och sprang och hade en riktigt fin stund. På eftermiddagen åkte vi hem till mormor och morfar som bjöd på tårtkalas för att dom varit gifta i 50 år! Det är imponerande det!
Sen var det dags att köra Andreas till tåget för han skulle åka hem till Bergen igen:-( Blev lite kaotiskt där med tåg som inte avgick från Falun när det skulle så var tvungna att köra i ilfart till Borlänge och däremmellan också tanka bilen och Sarah skulle kissa. Men han hann med det.

Nu på kvällen har det varit stenhård läsning (om det gett nå resultat är jag VÄLDIGT osäker på dock) med en liten timmes rast för att se på idol:-) Nu tänkte jag skriva några rader här och sedan gå ch lägga mig för att läsa vidare i boken vi ska ha 2 seminarium+redovisningar på senare iveckan.

Hoppas ni alla haft en bra helg. Det har vi!

               
                                              På promenad:-)

               

               
                                               På gymnastiken.

               

               

               

               

               
                    Sarah och pappa hemma hos gammelmormor och gammelmorfar.

               

               

               

               

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: Jenny H

Vad roligt för er att Andreas varit på besök!!! Och vad stor lilltjejen börjar bli! Ses om 1,5 vecka då det är tant-jenny som hämtar på dagis ;-P



Skrivet: 2011-09-18 Tid: 23:50:09
Postat av: Daniel

I ditt blogginlägg från 2010-07-20 från Kryssing frågade jag om din gamla barnvagn som du hade med.

Har inte fått något svar så jag frågar igen:



Hej Johanna!

Har du kvar den gamla vagnen din dotter sitter i på på en av kryssingsbilderna?

Är seriöst intresserad av att köpa den av dig.

Är retroälskare och din vagn ärså häftig.

Snälla hör av dig.



Mvh//Daniel



Skrivet: 2011-09-18 Tid: 23:50:09
Postat av: mormor stina

Tyvärr Daniel så är vagnen kasserad då den gick sönder, både i tyget och däcken. Är väl använd av tre barn på 80- och 90-talet och gav nu efter 25 år upp.



Skrivet: 2011-09-18 Tid: 23:50:09
Postat av: Agneta och Åke Rosengren

Glad Påsk! :-) Nu har vi lärt oss av experterna att kunna kommentera, hoppas att du skriver mer nu. och vissar ert fina boende nu. Det ser jätte fint ut på de bilder vi har sett hittills.

Här är det regn och blåst på långfredagskväll klockan 20.30. Hoppas att ni har fint väder där uppe? Kram Agneta o Åke. Plus skrivarna Clara o Jessica.



Skrivet: 2011-09-18 Tid: 23:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0