Fredag och helg!

Idag har det varit en riktigt rolig dag på jobbet, vi har haft planleggingsdag. På förmiddagen hade vi en "ritkurs" med en känd tecknare som gjort massor av barntv program. Han visade bland annat hur man väldigt enkelt kan göra  flera djur bara genom att utgå från 3 cirklar i olika storlekar. Riktigt spänannde och lärorikt, speciellt för mig som inte kan rita för fem öre. Sedan åt vi underbar god lunch, pesto och vitlökskyckling med pasta blandad med scampi och championjoner (bland det bästa jag ätit). På eftermiddagen fortsatte vi med att diskutera diverse ting.

Nu sitter vi här och väntar på att idol ska börja. Min favorit är Calle, vilken är din?
Vi har ätit supergod plankstek till middag och sen blir det äppelkaka till efterrätt.

Hoppas ni alla får en riktigt fin helg, här ska vi njuta dom sista dagarna med mamma innan hon reser hem igen på måndag. Usch vad den här tiden gått fort, tyckte det var nyss hon kom hit. Får gärna stanna kvar längre om hon vill :-)

      
         Igår när mormor och Sarah stekte pannkakor, Sarah älskade det.

     
           I bara blöjan och med mammas mössa på huvudet :-)

     
           Sarah fick stå på sin stol och borsta tänderna, en riktig hit nu när 
           hon nådde vattnet och kranen :-)

     

     

Kommentarer
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Åter igen härliga foton. Tänk vad mormor Stina ska njuta att få rå om lillstumpan på dagarna. Ha en trevlig helg, det heter kanske koselig?



Skrivet: 2009-10-09 Tid: 19:36:40
Postat av: farmor pia

Hej. Skönt att ni verkar vara friska igen. Här har vi ätit ryggbiff med råstekt potatis. Imorgon blir det vila och på söndag, promenad vi havet. Härliga bilder. Kommer förhoppningsvis till Bergen 13-15 november på besök. Kram trevlig helg alla.



Skrivet: 2009-10-09 Tid: 19:36:40
Postat av: Gudmor Jenny

shit vilka söta bilder, älskar denna lilla flicka och självklart hennes mamma också!!! idag ska vi också ha planeringsdag med jobbet (må bättre), hoppas den blir lika rolig som din! Fast jag tvivlar på att vi ska rita några djur =) puss o kraam <3



Skrivet: 2009-10-09 Tid: 19:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0