Äntligen helg!

Leksakerna är ihopplockade, diskmaskinen igångsatt, tvätten hängd, Sarah sover och stearinljusen är tända - Det är helg! Jag sitter här vid datorn och bara njuter med ett glas vin och körslaget hörs på tv:en i bakgrunden.
Vad har ni för er?

Vår morgon började tidigt imorse med att Andreas skulle resa till Stavanger och med att han stängde igen ytterdörren så vaknade Sarah och då var denna dagen igång kickad. Vi låg och myste och busade i vår säng en lång stund innan vi gick upp och lagade gröt till frukost.
På förmiddagen så var vi en vända in till stan. Tittade i affärer och myste. Sarah fick med en vinterjacka hem, något hon verkligen behövde. Börjar bli så kalt nu om dagarna och speciellt tidigt på morgonen när vi går till barnehagen och jackan hon har nu är allt för tunn (höst och vårjacka). Hittade en jättefin lila täckjacka med päls runtom luvan som hon var jättefin i. Hon har ju str 80/86 i kläder nu, men köpte faktiskt str 92. Går fint att vika upp armarna och eventuellt kanske hon kan ha den nästa vinter med? Fingervantar och kuldekrem fick också följa med hem. Hoppas hon kan "leka" lite bättre nu med fingervantar, hon har ju jättefina tumvantar i ull, men när hon får dom på sig så sitter hon stel som en pinne med händerna och vägrar röra sig. Kuldekrem köpte jag för hon är alltid så röd och kall i ansiktet när hon är ute så hoppas det hjälper. Vad heter det på svenska? Köldkräm? Nej det lätt knäppt. Kylkräm? Hmmm...

På eftermiddagen har vi varit och handlat mat och varit ute och lekt på lekplatsen med grannbarnen. Sen har vi tvättat och lekt och lagat mat. Sarah var extremt trött nu på kvällen, kanske inte så konstigt i och med att hon bara sov en liten lur på 30 min nede i stan. Så hon slockade vid 7. Hon har dock gnällt en del så har varit tvungen att in och stryka henne på ryggen och stoppa in nappen måånga gånger redan. Hoppas på en lugn natt!

        
          Inte lätt att ta bilder längre, hon ska ju springa iväg bara :-)

        
                               Mjölk é livet tycker Sarah :-)

      
                            Fikar på bussen i förmiddags.

      
                                      Nya jackan.

      
                                  "Modellar" för mamma.

      
        Pappa ringde nu på kvällen och ville prata. Sarah sa "hej", men sen
        var hon bara knäpptyst och log heela tiden. När vi sen lagt på så tog 
        hon telefonen och "pratade och pratade" och sa paaaaapa papapa pa
        och massa "abojja" hennes favoritord som hon använder massa, men
        har ännu inte lyckats klura ut vad det kan betyda :-)

     
                      Trött prinsessa innan läggdags. 

     
                Ha en riktigt god kväll och fin helg vidare!

 

PS: Hur är det man ställer om klockan inatt? Bakåt eller framåt? Alltid lika svårt det där ;-)

Kommentarer
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Jag har också tittat på körslaget och tagit ett glas vin. Du ställer klockan bakåt så du får sova en timme extra om inte Sarah vaknar som vanligt.



Skrivet: 2009-10-24 Tid: 21:16:47
Postat av: bestefar

På våren ser man framåt på sommaren , 1 timme framåt och på vintern ser man bakåt på sommaren som varit alltså 1 timme bakåt godnatt mina prinsessor



Skrivet: 2009-10-24 Tid: 21:16:47
Postat av: Pernilla

jag blev lite orolig för jag hade skärmen ställd så att det såg ut som det var en kniv hon hade i handen när hon skulle sova, så jag tänkte: "men vad leker hon med egentligen?" sen såg jag att det var en penna, haha :)



antar att lilltjejen inte tog någon hänsyn till vintertiden i morse men hoppas du fick sova under natten iaf.



själv var jag ute igår och dansade tills klockan fyra men mår ändå konstigt nog bra idag så nu är det bara att ta tag i tentaplugget. puh.

puss & kram till er!



Skrivet: 2009-10-24 Tid: 21:16:47

URL: http://chibichibimoon.blogg.se/
Postat av: farmor Pia

I morse lite regn. Därför blev det styrketräning på gymmet istället för promenad till macken i morse. Nu på eftermiddagen duggade det bara lite lätt så det blev ändå en lång promenad och sedan bastu. Nu är det dax för middag och sen blir det faktiskt bio. Flickan som lekte med elden. Har ledig dag imorgon också så det blir sovmorgon då. Hela lördagen 8-20:30 var det jobb. Kram till er alla.



Skrivet: 2009-10-24 Tid: 21:16:47
Postat av: Jenny H

hej på er! som vanligt fina bilder =) Igår skrev jag högskoleprovet, gick bra men inte tillräckligt bra tyvärr! Men ska på anställningsintervju på ett gym i Uppsala snart! kram på er



Skrivet: 2009-10-24 Tid: 21:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0