Sjukhusvisit.

Idag har Sarah varit feberfri, men har fortfarande hemsk hosta. Har varit mindre slapp också även om hon på långa väger inte är i tipp topp form.

Efter jag slutat jobbet idag så tog vi alla tre bussen och åkte till sjukhuset för att hälsa på Pia och lämna hennes väska. Hon kommer att flyga hem till Sverige imorgon, men mår efter omständigheterna bra.
Sarah tyckte det var toppen att få komma ut ur huset efter en vecka med feber, men gillade inte att sitta fast i vagnen. Väl framme på sjukhuset fick hon springa av sig och hon tycker det verkligen är helt underbart att få upptäcka världen helt av sig själv på gående fot.

   
                   Jättekul att gå själv tycker Sarah!

   
                              Farmor och Sarah.

   

Sarah åt en hel macka på sjukhuset. Det är framsteg kan jag säga då hon knappt ätit fast föda på en vecka.
På vägen hem somnade Sarah i vagnen och nu när jag skulle lyfta över henne så vaknde hon så klart. Hör henne där inne i sovrummet att hon fortfarande är vaken, men så länge det inte är grin och skrik så får hon ligga och försöka somna om på nytt.

Sarah blir hemma imorgon med så hon får en till dag att "komma sig" sig på och vara fit for fight för barnehagen igen förhoppningsvis på torsdag. Det blir jag som är hemma med henne imorgon eftersom Andreas måste göra ett jobb i Sogn som ligger ett par timmars bilfärd bort.


Kommentarer
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Skönt att höra att både Sarah och farmor Pia är bättre, hälsa Pia.



Skrivet: 2009-11-17 Tid: 21:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0