Härliga fredag!

Underbart, vi vaknade upp till strålande solsken idag igen:-) I dag har vi gått tur i arboretet (nu vet jag hur det stavas :-D) med Birte, Amalie, Nina, Alva, Synnöve och Joaqin. Arboretet är en botansik trädgård och jag har för mi att jag läste att det finns omkring 5000 olika blommor och planter där, måste vara kanonfint att gå där i maj-juni när det börjar att blomma. Låg jättefint inne i skogen och med sjöar runtom, gamla hus och fina vägar att gå på.  Hade aldrig varit där innan så jättekul att se något nytt och underbart med skog:-) Så hit ska vi absolut åka igen, skön och avslappnande plats. Så vi har haft en knalldag idag!

               
                                                         Mamma oc Sarah.

       
                
Sarah hade det bra i vagnen.                                                 Fint!

       
               
             Blondehuset.                               Joaqin.                                     Fikapaus.

När vi kom hem igen gick jag och Sarah ner och handlade lite mat, och en present till Alexander (vi ska på 2 års kalas imorgon). Sarah fick även en hink och spade av mamma och självklart var vi tvungna att prova dom i sandlådan när vi kom hem. Tog en filt som sarah fick ligga/sitta på - hon älskade det. Och framförallt gillade hon sanden, var jättespännande att ta på sanden och hon kastade den hej vilt omkring sig. Behöver jag säga att hon var full i sand efter det? Provsmaka hann busungen också göra när mamma kollade bort en sekund ;-)

         

                                      


Kommentarer
Postat av: Emma

Kan inte förstå att det ser ut så där i Bergen nu. Här kan man ju fortfarande inte skymta nåt gräs, för det ligger nästan 1 meter snö på den... Längtar efter vår och sommar nu. Slippa ta på så mycket kläder på Alicia, det ska bli skönt!



Ja just det ja. Alex har fyllt 2. Stora killen :-) Usch så fort tiden går. Alldeles för fort!



Skrivet: 2009-03-20 Tid: 22:18:34

URL: http://emalee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0