Dagens namnsdagsbarn - Sarah!

Grattis till Sarah som har namnsdag idag:-) Idag är det bara en vecka kvar tills hon fyller 1 år, herregud vad konstigt det känns.

            

Här i Bergen njuter vi sköna dagar, men vi längtar efter finvädret nu. Vart har det tagit vägen? Vill ju sola och bada och sånt som hör sommaren till:-) Nu har Natalie varit här i 2 veckor och ska stanna till tisdag nästa vecka. Det är verkligen helt underbart att få henne här, och Sarah tycker verkligen att storasyster är det bästa som finns. Ska alltid ge Nattis en puss eller så och följer efter vart hon än är:-) Är så härligt att se vilket utbyte de ha har som syskon, bara så himla synd att Natalie inte bor närmare, eller vi snarare ska jag väl säga, vi borde bo närmare!

Som sagt så närmar sig Sarahs 1 årsdag med stormsteg och det ska bli underbart att få fira hennes 1:a födelsdag. Fira blir det nog mer av helgen efter då vi kommer ha dop. På tisdagen i nästa vecka kommer min mamma, pappa och bröder. På torsdagen kommer min farmor och bästa Jenny. Och sen på lördagen så kommer Andreas mamma och pappa. Åhh vad vi längtar!!!! Ska bli underbart att träffa er allihopa.


         
                                                         Ny vagn!

Sarah har fått en ny vagn, en Carena. Vi har ju världens bästa Quinny freestyle vagn, men när vi skulle gå en promenad tidigare i veckan så var ena bakhjulet helt slut. Alla ekrarna hade gått av och hjulet liksom voblade fram och tillbaka. Dessutom är det någe fel på främre delen av vagnen där framhjulet sitter också. Så det var bara att gå in på Barnas hus här nede. Det vi hade att välja på var att beställa nya däck och få den inlämnad på reparation eller köpa en ny "extra" vagn. Det blev det sista, den kostade 699:-, var 30% på den och i jämförelse med att få den andra vagnen fixad tror jag vi faktiskt tjänade på det. Quinnyn är en dyr vagn, men vi ska i sinnom tid även få reparerad, eftersom det här bara är  en enklare vagn som inte är lika hållbar. Men en helt ok vagn är det, och det är verkligen nödvändigt för oss att ha en vagn annars tar vi oss ingenstans i och med att vi inte har någon bil.

Här kommer lite bilder från den sista tiden.

       
                                                  Syskonkärlek<3

   
                      

                       

                           


      
                                                   De bästa <3

Vill bara säga att jag är så otroligt glad för de kommentarer jag får! Är så kul att höra att så många tycker det är så spännande att se vad som händer i vårat liv. Och till ni som läser men inte skriver en kommentar - gör det!
Jag skulle bli så glad!
God natt och sov gott alla, och jag hoppas vi vaknar upp till en strålande solskensdag imorgon (drömma går ju i alla fall :-) )

Kommentarer
Postat av: mormor stina

Ja, dröm om finvädret du. Här har i vi återigen skyfall- ett riktigt ruskväder. Vi längtar också till nästa vecka så att vi äntligen får ta och känna på 1-åringen. Det är ändå en tröst att se nya bilder så länge...



Skrivet: 2009-07-19 Tid: 23:25:17
Postat av: farmor Pia o farfar Bengt

Hej! Håller alla tummar att ni vaknar upp till en solig och skön dag i Bergen. Här är det sol, blåst för tillfället. Kan säkert komma någon liten regnskur ev också under dagen. Imorgon ska vi utnyttja våra presentkort på tandemflygning över Alestenar (där vi var Johanna förra sommarn om du kommer ihåg) om vädret blir bra. För övrigt längtar vi jättemycket efter er alla och räknar ner dagarna. Ge Sarah en namnsdagspuss från oss också. Kram



Skrivet: 2009-07-19 Tid: 23:25:17
Postat av: JennyH

grattis sarah på namnsdagen! ses snart! nu ska jag jobba, lika bra det när det bara regnar! puss o kram



Skrivet: 2009-07-19 Tid: 23:25:17
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Grattis till Sarah och Grattis till Johanna som är i morgon, tar det i dag eftersom jag missade Sarah i går. Jag längtar också till nästa vecka. Vi får hoppas vädret blivit bättre då.



Skrivet: 2009-07-19 Tid: 23:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0