Måndag.

Idag har vi varit på långpromenad jag och Sarah, det var skönt! Det är grått och tråkigt ute och regnet "hänger" i luften, men var ändå väldigt skönt ute med ca 8 plusgrader och vi klarade oss från regnet medan vi var ute så det var bra:-)

                                                             
                                                   Sarah i vagnen innan vi gick ut.

När vi kom hem igen var både väldigt hungriga, så Sarah fick en stor portion med gröt (som hon för övrigt älskar), och själv åt lite rester efter igår. Har förresten kommit på ett bra sätt att ge Sarah lite vatten till maten nu. Har tidigare både provat med nappflaskan och ge med sked, men inget gick något särskiollt bra. Så har provat pipmugg nu och det fungerar super, eller är ju en god del vatten som rinner ut ur munnen med men hon får i sig en del med. Så nu älskar hon att dricka vatten när det är ur pipmuggen, hon blev helt exaltrerad när hon såg att jag tog fram den till gröten och sträckte och visade att hon ville ha, ville nästan ha den mer än maten:-)

Vi har precis legat på fällen och lekt och lyssnat på cd och sjungit och nu ligger Sarah på mage på en kudde här bredvid och tittar på vad mamma gör, gillar ljuset från datorn tror jag och helst ska hon vara med och skriva med så här kommer en hälsning från Sarah: kklwggggggggggggggg999kfelöjro34lqkqlqwwjbn43ju5ykh Detta får ni tolka som ni vill :-D


Kommentarer
Postat av: mormor Stina

Vad skönt ni har det. Vill gärna vara med, men jag får nöja mig med att vara på jobbet i ett grått och trist Falun.



Skrivet: 2009-01-12 Tid: 15:16:11
Postat av: farmor Pia

Hej! Härligt att kunna se dina foto och filmer från ert dagliga liv. Fast....hade varit bättre om man hade haft er här "live".

Kram till er alla



Skrivet: 2009-01-12 Tid: 15:16:11
Postat av: Johanna

Hej!

Vi saknar er allihopa jättemycket! Vad roligt att båda 2 har skrivit ett inlägg och skickat det precis smatidigt, precis i samma sekund!



Skrivet: 2009-01-12 Tid: 15:16:11

URL: http://johannamariastrand.blogg.se/
Postat av: Josefine

Låter som ganska likt våra måltider! : ) Söt tjej du har!



Skrivet: 2009-01-12 Tid: 15:16:11

URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: J e n n y

Vilken cool mössa :)



Skrivet: 2009-01-12 Tid: 15:16:11

URL: http://privatskitsnack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0