Helsestasjon update

Idag var jag och Sarah på helsestasjonen (Bvc) för 6 månaders kontroll. Ble ju snarare nästan 7 månaders nu men vi kunde inte gå på den första tiden vi fick eftersom vi var i Stavanger då. Vi började med vägning och mätning, vågen visade nu på 8330 g och längden är hela 72 cm:-) Sen pratade vi en stund med våran helsesöster Gro, och sen fick vi träffa barnläkaren eftersom man gör det på 6 mån kollen. Allt såg hur bra som helst ut. Får så mycket beröm för att Sarah är så "med" och nyfiken av sig och för att hon är så lugn:-) Doktorn berömde också att hon var väldigt stark i benen och sa att han trodde att hon skulle jogga snart. Haha, nja jag vet inte det da. Vi fick även en ny tid att komma tillbaka till Gro i nästa vecka eftersom tiden var allt för knapp idag och det var mycket att prata om.

Snön har återigen vräkt ner här och vi kunde knappt ta oss fram med vagnen när vi skulle iväg, när vi kom ut därifrån hade det istället börjat regna. Men sen har det snöat igen. Blir verkligen inte klok på vädret här. Och ännu mindre klok blir jag på att det ska dröja så länge innan plogen kommer helst ska ju snön börja försvinna innan dom kommer... Gahh!

                        
Sarah provkörde den här leksaksbilen på helsestasjonen. Hjälp vad stor hon ser ut när hon sitter där.

                                                                            
                   Här är vår helsestasjon                                                                     Gullungen

Kommentarer
Postat av: Emma

Håller med. Hon ser riktigt stor ut där hon sitter på bilen...

Men visst är hon rätt så stor för sin ålder också? Mycket större än vad Alicia va i alla fall (tror jag)... Men då har ju alltid Alicia varit liten också.



Ja jag hoppas att dressen är lika fin i verkligeheten som på bild... Men nog finns det väl massa coola bäbiskläder i bergen? Har inte G-sport?



Skrivet: 2009-02-17 Tid: 22:23:49

URL: http://emalee.blogg.se/
Postat av: farmor Pia

Oj ja vad stor hon ser ut. Och det ser ut som om hon snart skulle vilja ha bil eller hur. Tjatigt,,men vad glad jag är att du orkar skriva och sätta in bilder här dagligen Johanna. Kram farmor Pia



Skrivet: 2009-02-17 Tid: 22:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0