Babysång och mammalunch.

Det är vad dagen har gått i idag:-) Morgonen började alltså med babysång som vanligt på våra torsdagar. Är verkligen så himla roligt och extra roligt var det idag för vi var så många. Var även en man där och knäppte massa kort på alla fina bebisar och så tog vi en grupp bild, dessa ska användas på en gudtjänst på söndag i kyrkan (då ska vi på babysången även vara med och visa vad vi kan, haha). Förhoppningsvis får vi kanske bilderna på en cd så kan jag visa er sen:-)

Efter babysången var vi i vår mamma grupp bjudna hem till mysig lunch hos Nina. Som tur var hade Birte bil idag så vi slapp gå i ösregnet. Glömde tyvärr kameran så har inga bilder därifrån idag. Men jag är så otroligt glad avv vi har en så mysig och bra mammagrupp, kunde verkligen inte ha blivit bättre. Sarah både åt maten glatt (spagetti och köttfärsås på burk) och sov i närmare en timme där!!! Båda sakerna är ovanligt, men hon verkade ju trivas så kanske hon kunde få bo där ett tag;-) Nej skämt osido, jag kan ju inte vara borta mer en ett par timmar så saknar jag henne enormt och känner att det är nått som fattas.

När vi kom hem så busade vi och läste böcker i sängen. - Älskade unge, du är verkligen det finaste och bästa som finns och det blir bara roligare och roligare för varje dag som går eftersom du blir mer och mer "med" i allt och du gör nya framsteg hela tiden! Sen kom Andreas hem från jobbet och myste med oss, är så underbart att se hur glad Sarah blir när pappa kommer hem, det är kärlek det! <3

Här kommer två små videosnuttar och några bilder.





                     

                                                     

Kommentarer
Postat av: mormor stina

Skönt att höra att ni mår bra.



Skrivet: 2009-03-12 Tid: 21:31:49
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Vad bra att ni är en så mysig mamma och barngrupp.

Ni är så goa både du och Sarah.



Skrivet: 2009-03-12 Tid: 21:31:49
Postat av: Jenny H

den dar boddyn kanner jag allt igen, en present fran tant jenny! saknar er! puss



Skrivet: 2009-03-12 Tid: 21:31:49
Postat av: Madeleine

Åhh vad söta ni är och vilken fin blogg du har!



Ha en skön kväll. KRAAM



Skrivet: 2009-03-12 Tid: 21:31:49

URL: http://livetuppochner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0