Inte som vi tänkt oss...

Hemresan i förrgår nej den blev verkligen inte som vi tänkt oss! Blev lite stressigt redan på arlanda för vi var lite sena med tåget och den långa kön vid inncheckningen sen! Men det gick fint och vi hann med. Sedan var det flygturen ja. Allt gick jättebra och det var ovanligt fint väder hela vägen så var en riktig fin flygtur till vi kom fram till Bergen och skulle precis till att landa. Nej då fick vi besked om att det snöade massor och var massa vind så dom höll flyplatsen stängd. Vi cirkulerade runt en stund och sen så kom dom med följade: "Vi har nu tagit en beslutning om att vi skall flyga er till Gardemoen och Oslo då vi inte kan landa här." VA????? Ja inte mycket att göra åt det, så när vi landat i Oslo var det bara att så snabbt som möjligt hämta ut vårat bagage. Sen vidare och få nya biljetter (lång kö) för att sen åter checka in våra väskor (lång kö igen). Sen hade vi väl en 2,5 timmar att vänta på att vårat flyg skulle gå. Allt annat en roligt med jättemycket folk överallt, svettigt och varmt, massa väskor och ett trött och slitet barn. Men hon var ändå duktig med tanke på allt hit och dit och när vi äntligen fick oss lite mat i magen så hjälpte det. Kl. 18 på kvällen var vi hemma ca. 6 timmar efter vad vi egentligen skulle.
Glädjen hos Sarah var i alla fall enorm och underbart att se när hon fick träffa pappa igen:-)

           
                                         Trött Sarah på flyget.

          
                                               Äter i Oslo.

Andreas hade gjort 2 överraskningar medan vi var borta. Den ena gillade jag jättemycket. Det var 4 st tavlor hade gjort föreställande en bild på Sarah och Natalie tryck i 4 olika färgtoner. Blå, grön, gul och röd. Det att han målat murväggen som var vit (älskar vitt) till mörk lila nja tyvärr Andreas men det var inte helt i min smak.

         
                        Dessa pryder nu våran vägg ovanför en av sofforna.

Efter två dagar på jobb igen känner man verkligen att man är "inne" i vardagen igen. Här har det regnat i 2 dagar nu så den snön som kom i förrgår är in princip helt borta. Igen. Det ända vi har är is - överallt. Är ett helsike att ta sig upp till barnehagen med vagnen. Igår tog jag även bort allt julpyntet. Kändes verkligen tomt, men kände att nu var verkligen den här julen över. Nu satsar vi på att sommaren snart är här ;-)


Kommentarer
Postat av: mormor stina

fina tavlor...på fina flickor!Skrivet: 2011-01-05 Tid: 20:44:14
Postat av: Mamma

Fina bilder. Har ju inte sett den lila väggen än, synd om du inte gillar den Johanna. Koftan som Sarah fått är helt underbar. Ha det bra från oss down under.Skrivet: 2011-01-05 Tid: 20:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0