Ensamma hemma.

Jag och Sarah har varit ensamma hemma sen i torsdags. Den här helgen var det Andreas tur att resa till Sverige, vi tar varannan helg var ;-) Men nu senare ikväll/natt kommer han hem igen.

I fredags var Sarah på 2 års kontroll. Det gick väldigt bra, men kändes nästan som ett "föhör/prov" på hur mycket hon hade av förstålese och språk. Men mitt lilla ♥ pratade på och visade och var superduktig!
Det enda som gick mindre bra var att väga och mäta. Hon totalvägrade. Så jag fick själv kliva upp på vågen (mindre kul) och sedan ta henne på och ta en ca vikt. Så hon väger nu ca. 13,5 kg och är ca. (mer gissning) 92 cm lång, men jag tror kanske att hon är lite längre en det. Vi pratade lite om vad jag tycker fungerar bra och mindre bra. Mindre bra är definivt middagen. Hon vägrar ofta och äter egentligen väldigt lite varierad mat. Men jag skall bara sluta med att erbjuda henne annat och så får hon snällt vänta tills det blir lite kvällmat innan sängdags.

Igår var vi en tur ned till stan och Sarah var överlycklig för att få ta bussen och "tåget" (bybanan). Vi hade strålande sol, men var kyligt. Vi var först ute länge och lekte, klättrade och matade änder. sen gick vi lite i affärer. Sarah fick sig en ny mössa/finlandsluva eller vad kallar man dom? Var ganska så dyr, men en god investering då den var i ull och hon kommer hålla sig varm och god i vinter vilket är det viktigaste.
Vi köpte också lite mer ull underkläder och så fick hon en film med Mikke Mus/Musse Pigg (eftersom våran Playhouse Disney kanal har slutat att fungera - KRIS!!!!!)

            
               Nya mössan och här ser ni också den nya Reima vinterdressen.

            
                                       I parken på stan igår.

            

            

            
      Vi lunchade på McDonalds, och Sarah doppade gladeligen pommes i ketchup:-)
      Detta är faktiskt fösta gången Sarah äter McDonalds mat så tro inte vi gör det ofta.

Idag har vi haft mysigt besök av Janne (som faktiskt är ett tjej namn här i Norge) som jag jobbar tillsammans med och hennes Emil, som går på samma avdelning som Sarah i barnehagen. Vi gick för ett fin tur i det underbara vädret och lekte sen inne. Sarah och Emil hade det jättefint och de lekte så fint tillsammans på hennes rum. Vi satt här och log av konversationen dom hade, de lät så stora:-)   

           

           

           

Blev lite dåliga bilder eftersom jag inte kunnat använda den "bra" kameran" eftersom en viss liten dam har ändrat någon inställning på den.

GodnattKram!



Ps: Ni är många flera som läser än som kommenterar.... All heder till er som gör, det är jättekul, men skärpning till er andra..... Är bara att skriva en rad eller två, kul att veta vilka som läser:-)


Kommentarer
Postat av: Jenny H

sågmyra var sig inte likt utan dig <3



Skrivet: 2010-10-24 Tid: 21:16:50
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

En härlig dag ser det ut ni haft. Här har varit vackert väder men litet kallt i flera dagar. Sarah och Emil verkade leka riktigt bra tillsammans.



Skrivet: 2010-10-24 Tid: 21:16:50
Postat av: mormor stina

jag är en smygläsare...



Skrivet: 2010-10-24 Tid: 21:16:50
Postat av: lotta

är som mormor...lite av en smygläsare!jättekul att du kom iväg till stockholm,vet själv hur jobbigt det är att åka hemifrån men man behöver det!här har vi ingen snö och det är +5. stefan undrar förstås hur flygresan var? ha det!!!



Skrivet: 2010-10-24 Tid: 21:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0