VARMT!!!

Just nu har vi 30 grader här inne. 30 GRADER INNE!!!!
Är bara 22 grader ute, så tror att jag går ut och sätter mig en stund till...
Vi har Emmas katter här hemma och är kattvakter och dessa är innekatter så därför kan vi varken ha dörrar eller fönster öppet för då rymmer dom ut. Så är ju inte så konstigt att det är som en bastu här inne...

Vi har haft ytterliggare en dag med strålande fint sommarväder, väldigt varmt men också kvavt.
Imorse var jag och Andreas in till malmö för att lämna tillbaka hyrbilen. Efter det passade vi på att ta en kaffe i solen och kikade in i lite affärer i Ystad. Sarah var med farbror Mattias och Johanna som var på tur och ute helt till eftermiddagen.

På kvällen åkte vi ned till Nybrorstrand, till havet. Är så fina sandstränder här. Vi alla vuxna tog oss ett dopp, men Sarah vägrade. Hon till och med vägrade att gå med fötterna i den mjuka sköna sanden utan ville bara sitta där på sin handduk och leka med sanden med händerna.

När vi kom hem så grillad vi idag igen:-) Fläskfile, med stekta potatisskivor, beasås och vitlökssmör - GOTT!
Vi hittade en rund zinkbalja som vi tänkte Sarah kunde bada i, men det vägrade hon. Så det fick bli duschen med Andreas istället, men gud så den ungen skrek. Har aldrig hört något så hjärtskärande. Och allt bara för att man var tvungen att duscha och göra sig lite ren. Så nu är hon väl skrämd från allt vad vatten heter för all framtid... Nej vi får iväg och köpa en sån vanlig plastbalja imorgon som hon får bada i i stället, för duschen går absolut inte!

          

          

          

          

          

          

Kommentarer
Postat av: mormor stina

Det blir nog inga lata sköna dagar på stranden för er i år. Vatten och sand är en gräslig kombination åt små Sarahfötter... Synd, för det ser riktigt exotiskt ut för en inlandsbo som mig och här skulle man kunna bygga fina sandkakor. Ni får väl prova med regnbyxor och gummistövlar så att Sarah känner sig "hemma".



Skrivet: 2010-07-21 Tid: 22:35:09
Postat av: Emma

Åh! Hur har mina kissar det? Saknar dem massor! :)



Ni kan ju alltid lokalisera Lillan och stänga in henne i det rummet hon råkar vara, och sen ta sele på Julle och ut i trädgården.. Eller stänga in dem båda med mat,vatten och låda och öppna upp resten av huset ;) Bara man kommer ihåg att stänga allt sen innan de ska ut igen, för Julle framförallt är EXPERT på att hitta ut.



Synd som attans att vi går om varandra helt i sommar! Får se om jag och Robin lyckas komma upp i höst någongång och hälsar på :)



Kram!



Skrivet: 2010-07-21 Tid: 22:35:09

URL: http://woopsies.blogg.se/
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Vad härligt det ser ut vid stranden. Den som fick bada ändå i havet. Ha det så bra.



Skrivet: 2010-07-21 Tid: 22:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0