Host, host, host!

Sarah blir verkligen inte bättre vad det gäller hostan, nu har hon haft den i snart 3 veckor! Var till legevakten igår efersom vi är så oroliga, och tänkte så att det inte hade satt sig på lungorna eller så. Men doktorn undersökte och ordinera oss inget annat än att ta nässpray så att det kanske kunde "öppna upp" och inte göra så att hon hostar så mycket.
Idag har inte alls varit en bra dag, hostan har blivit värre igen och hon har grina och gnällt i barnehagen mest hela dagen, ingen feber. Någon som har ett råd?? Kan inte vara normalt att hosta i så många veckor. Och det är inte lite "host host" utan snarare "HOST HOST" tills hon gråter och spyr. Hon spydde rejelt nu innan hon la sig, så imorgon får hon bli hemma. Men vill att hon ska bli frisk NU, och framförallt vill jag veta VAD som är fel?!?!

Tuff dag på jobbet även för mig då vi var full styrka med barn men en sjuk bland oss vuxna. Tidig vakt imorgon så blir nog att gå och lägga sig snart. Men somnade ju som vanligt tidigare ikväll så är inte så väldigt sugen på att sova heller. Men måste, nätterna är jobbiga just nu me den Sarah som vaknar ofta av all hosta och gallskriker.

Hoppas ni alla är friska och krya i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Jenny H

stackars skruttan!



Skrivet: 2009-09-07 Tid: 21:37:24
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Försök med varm mjölk med honung i. Hoppas att det snart blir bra.



Skrivet: 2009-09-07 Tid: 21:37:24
Postat av: farmor Pia

Pratade med Andreas igår, så hoppas att det lugnar ner sig igen. Låter inte trevligt. Men det är inte så konstigt heller eftersom hon börjat på dagis, det är ju nu alla bakterier hoppar på barnen. Varm dryck är alltid bra speciellt innan läggdags. Välling är slembildande så det är bra om man tar det en god stund innan läggdags. Hoppas hon kryar på sig snart. Kram



Skrivet: 2009-09-07 Tid: 21:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0