Mamma/bebis träff.

Idag har jag och Sarah varit iväg och träffat dom andra mammorna och bebisarna i vår barselgrupp. Idag var det Anne-Marie som hade bjudit hem oss alla på supergod lunch, mycket prat och lek:-) Haft en jättefin dag!
Vi försökte sätta alla på en rad för att ta kort, men det var lättare sagt en gjort med 4 bebisar som skulle krypa åt alla de olika håll:-) Lilla Alva låg och sov men får såklart vara med på bild hon med.

                      
 Amalie, Joaqin, Sarah & Nikolay.          Alva.                                    Lek på golvet.

                   
 Amalie och Sarah skrattar.    Sarah fick sitta i Ninas knä.            Lunch.

                                                      
                                                         Sarah och Joaqin.

När vi kom hem på eftermiddagen och Sarah vaknat efter at ha sovit i vagnen, så var det ingenting som gjorde lilla fröken nöjd. Så vi gick upp till lekplatsen och lekte där (det var populärt:-) ) ända till pappa kom hem från jobbet. Vi har haft underbart väder här i Bergen dag, varmt och strålande sol!

                 
        I sandlådan.                        Sarah är poppis bland            Pappa och Sarah.
                                                       de större tjejerna:-)

Sarah somnade i kvart i 8 tiden idag och inte ett ljud hördes när jag gick ut ur rummet, och lite senare när jag kollade in så sov hon:-) Helt otroligt eftersom läggningen varit lite krånglig i det sista. Men hon har redan nu vaknat till och skrikigt 3 ggr, men hoppas att hon sover nu. Vet inte helt vad det är med henne nu för tiden med både matvägran och krångel vi nattning, vi får bara hoppas på att det blir bättre!

                                                   VÅRAN LILLA HUND :-) 
Så här har Sarah gått runt nu de sista dagarna. Krypandes med antingen bitringen eller den blå biten inne i munnen (den kommer från talet 8 på hennes lekmatta och är bara för god) :-)

                                

Hon har också börjat prata mer de sista dagarna och fått in lite andra stavelser (inte bara bebisjollring), idag sa hon bland annat da da da da da da. Så det händer grejer!

Jag har som några av er sökt ett jobb på det dagis som vi sökt dagisplats till Sarah på. Igår fick jag ett mail av chefen på barnehagen. Det stod att det var 94 st som hade sökt på tjänsten! 94 st!!!!! Ganska så många tyckte jag. I alla fall så har dom valt ut 10 st av dom (jag däribland) som dom skulle ringa till referenspersonerna man uppgett. Och sedan skulle 3-5 st av dom få komma på intervju. Är otroligt glad att jag är en av dessa 10, men som sagt vi är många som konkurerar. Dessutom stod det i jobbannonsen att de gärna sökte efter män. Men men vi får se i slutet av veckan hur det gått och om jag har turen att få komma på intervju.

Kommentarer
Postat av: Tant Pernilla

hon är ju för söt i de där små rosetterna hon har i håret :) hoppas du får jobbet, håller tummarna för dig!



Skrivet: 2009-05-13 Tid: 20:41:02

URL: http://chibichibimoon.blogg.se/
Postat av: mormor stina

Gullig hund!



Skrivet: 2009-05-13 Tid: 20:41:02
Postat av: Tant Jenny

grattis till jobbintervjun, på med charmen så går det nog vägen! vem vet, det kanske inte ens är några killar som sökt! puss o kraam



Skrivet: 2009-05-13 Tid: 20:41:02
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Jag håller med Jenny. Kolla din email.



Skrivet: 2009-05-13 Tid: 20:41:02
Postat av: farmor Pia

Hej. Kul att se att lilla fröken kryper riktigt fint nu...här händer det verkligen saker på kort tid, har varit bortrest 6 dagar och vips så kan hon hur mycket som helst. Lycka till med jobbet, håller alla tummar och tår gör vi här nere. Kram på er



Skrivet: 2009-05-13 Tid: 20:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0