Då var långhelgen över.

Många dagar sedan jag skrev nu, så nu är det verkligen på tiden att jag gör det igen!
Ja det har varit en riktig långhelg här. I och med att det var kristi himmelsfär i torsdag och därmed söndag, sedan tog Andreas ledigt i fredags och så vanlig lördag och söndag sen:-) Det har varit jätteskönt och mysigt att vi haft så många dagar tillsammans hela lilla familjen :-)

Tyvärr har det regnat mest hela tiden, men igår hade vi i alla fall en relativt fin dag. Så vi bestämde oss att dra ut på en långpromenad till Nesttun. Tänkte att vi skulle ta bussen tillbaka hem, men det blev att vi gick tillbaka också. Jätteskönt!

        
                                                Sarah och pappa.

                                             
                   Mmm, gurka!                                           Mmm, grus!

        
                           Mys med pappa är det bästa som finns!

Sarah gillar verkligen sång och musik. Imse, vimse spindel är den absolut favoritsången, fungerar alltid. Jag och Andreas får in princip sjunga oss hesa när Sarah ska äta, för hör hon imse vimse spindel då öppnar hon munnen och gapar stort. Konstigt, men sant ;-) Hon har också börjat att härma rörelserna till den, hon är så duktig. Och varje gång hon hör musik som spelas eller sjungs så börjar hon vrida på sina händer och kör sin dans. Här får ni se en liten filmsnutt på när hon dansar.

  



Imorgon är det måndag igen och jag har bara en vecka kvar innan jag ska börja jobba igen. Fy, känner verkligen ingen som helst lust eller längtan till det. Det enda jag vill är att spendera tid med världens goaste tjej och vara med henne hela tiden! Men men, blir väl kanske bra det också, men kommer nog ta en stund att komma in i det igen.
Imorgon blir det nog en tur till åpen barnehage. Träffade på grannbarnen här förut och Sarah blev jätteglad och helt i "extas". Även om hon haft det mysigt att vara med mamma och pappa i många dagar nu och varit den absoluta medelpunkten, så är det dags att "leka av sig " lite med andra barn. Så en tur till åpen barnehage blir nog helt perfekt!

       
                                                        Godnatt!

Kommentarer
Postat av: farmor Pia o farfar Bengt

Det ser ut som om det är en discodrottning på gång i Bergen. Härligt att ni fick en trevlig helg, trots vädret. Här har varit blandat väder, en annan har legat till sängs med feber.



Skrivet: 2009-05-24 Tid: 21:00:35
Postat av: Jenny H

åh vad sarah kommer sakna sin mamma på dagarna när du ska jobba!!! men tänkt vad superglad hon blir när du kommer hem på kvällen, jippy! kraam



Skrivet: 2009-05-24 Tid: 21:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0