Full rulle!

Idag har verkligen dagen gått i ett känns det som. Morgonen började med babysång, det var näst sista gången idag. Efter påsk är det dags för en ny grupp att börja. Men vi tyckte det var så tråkigt att inte få fortsätta så vi blev erbjudna att få fortsätta i en "extra" grupp med lite större barn - jättekul:-) Efter sången gick vi (jag, Birte, Nina och Synnöve + plus alla barn såklart) och fikade på lagunen. Har varit strålande sol idag så var underbart att få vara ute och njuta den. 

                              
    Nyfikna - Sarah och Amalie.             Efter babysången.                      På café.

Vi handlade mat på hemvägen och när vi kom hem stannade vi ute. Tänkte att jag skulle passa på att tvätta fönstren medans Sarah sov, men självklart så vaknade hon precis när vi rullade in på gården. Hon fick lite banan och päron yoghurt i vagnen, sen fick hon syn på massa barn som skymtades uppe på lekplatsen och skrattade och skrattade och hon gjorde allt för att få en skymt av dom ifrån vagnen:-) Så då gick vi upp där och satte oss, Sarah blev snabbt populär hos några tjejer som blev helt saliga när dom fick hålla henne:-) Efter det hann jag precis börja på med fönstren igen då Andreas kom hem och tog med sig Sarah in. Kändes så himla skönt att få det gjort, och som Andreas sa: - Nu ser vi ut igen ;-)

Sen blev det middagslagning och bullbakning. Och jag har även hunnit dammsuga och gjort det lite helgfint. Är en så skön känsla att ha det någelunda fint och rent när helgen kommer. Så jag känner att jag har varit rätt så duktig idag faktiskt, fått mycket gjort. Imorgon ska vi eventuellt ut och gå tur vi i mammagruppen på abboreet (stavning?), så hoppas att solen kommer stråla lika fint då som idag!

                               
                 Fina!                                                Goda!                               Lite björkris får pryda
                                                                                                                    i en stor vas på golvet.

Kommentarer
Postat av: mormor stina

Det är säkert många som får ångest när de ser hur duktig du är...Ta det lugnt bara och spar på krafterna tills du kommer till Sverige - jag har många fönster som man inte ser ut genom...

Fina bilder med smak av våren! Här i Falun är det snö, minus och Världscuptävlingar i skidor i dag.



Skrivet: 2009-03-19 Tid: 22:44:15
Postat av: farmor Pia

Hur många timmar finns det på en dag i Bergen. Kära nån vad mycket du hinner med. Vi har vår även i Skåne och ska strax köra ner till havet och ta en promenad, mina fönster får vänta lite..Kram vi ses snart



Skrivet: 2009-03-19 Tid: 22:44:15
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Det var roligt att ni kan fortsätta med babysången.

Du får hålla tummarna för Calle som får vara med och tävla i Falun i helgen. Jag ser bara dammtussar när solen skiner, är inte lika duktig som du.



Skrivet: 2009-03-19 Tid: 22:44:15
Postat av: Emma

Du har verkligen varit effektiv idag. Själv har man bara hunnit jobba :-(



Dom där bullarna såg inte dåliga ut...och snygga var dom dessutom.



Vad händer hos er i helgen då?



Skrivet: 2009-03-19 Tid: 22:44:15

URL: http://emalee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0