Tiden går allt för fort!

Nu har Natalie snart varit här hos oss i snart 3 veckor, Gud vad fort tiden går. Det känns som det var igår hon kom, men samtidigt så känns det som om hon alltid ha varit här. Man vänjer sig så fort. På tisdag reser hon hem igen och det tycker vi allihopa känns så himla tråkigt. Och vad ska Sarah säga? När inte henne stora idol finns här längre. Vi får hoppas att det inte dröjer allt för lång tid innan vi träffas alla igen!

            


           

I förrgår ställde sig sarah upp själv för första gången. Hon gjorde det flera gånger och stod någon sekund, men när vi lyckats få fram kameran så ville hon inte mer. Hon är så himla duktig våran lilla tjej, och nu är det bara 2 dagar kvar till hon blir 1 år. Tänk, ingen liten bebis längre utan ett litet barn. Men det är sant hon kommer ALLTID att vara mammas lilla bebis.

Dagen idag böjade med lite pyssel här ute på gården. Hade fått massa nytt grus som skulle på, och VILKEN skillnad det blev. Jättefint. Vi hade tur med vädret och hade uppehåll, men strax efter vi var klara kom världens regn. Då passade jag och Natalie på att ta en tjejtur och gå på lagunen och titta lite och för att köpa födelsedagspresent till Sarah. Sarah och pappa var hemma och mös under tiden.

Nu på kvällen har vi gjort hemmalagad pizza, supergott. Men nu sitter jag här och är så mätt att jag knappt orkar röra på mig. Nästan, i alla fall ;-) Det är så kul nu när Sarah blir större och hon kan äta lite vad som helst. Så medan vi andra åt så fick hon också lite köttfärs, majs och lite pizza att äta, det var riktigt smaskens det. Med fingrarna och själv, det är det allra bästa sättet att äta, men grisigt värre blir det ;-)

      

       

                          

                                                         

Kommentarer
Postat av: morfar anders

ja det här med att grisa kan brås på lillagrisen kanske ??!!!



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Åja morfar Anders kunde nog "grisa" han med.Nu är det inte många dagar kvar innan hela gänget kommer.



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29
Postat av: gammelmormor

Men vad stor Sarah har blivit. Nu är det ingen liten bebis längre. Jag är i Sågmyra nu. Vi har plockat vinbär i Slätthagen och så har vi grejat med många andra saker också...



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29
Postat av: Jenny H

hallå där! Ja oj så hon växer! Vad tråkigt att nathalie inte blir kvar tills dopet, hade varit roligt att träffa henne igen! Här regnar det, men ska ändå jobba snart så spelar ingen större roll =) Igår var jag i sågmyra och städade bilen, ska sälja den! Ses på torsdag! Kram



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29
Postat av: farmor Pia

Hej! Klockan är 00:45 och lilla Sarah har ju redan fyllt 1 år. GRATTIS!!! önskar farmor som strax ska krypa i säng på jobbet.



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29
Postat av: mormor stina

Jag får också önska grattis på ett-årsdagen!



Hoppas det gick bra med tårtfyllningen och att ni får en trevlig dag på Söråshögda. Ser fram mot fina födelsedagsbilder till kvällen...



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29
Postat av: Gammelfarmor Kerstin

Nu försöker jag igen med ett GRATTIS till Sarah.



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29
Postat av: Pernilla

hälsa lilltjejen massa grattis på 1-årsdagen! tänk att tiden har gått så fort och att jag inte ens fått träffa henne ännu :( hoppas hon får en kanonbra födelsedag iaf och att det är bra med er allihopa! puss å kram!



Skrivet: 2009-07-24 Tid: 20:07:29

URL: http://chibichibimoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0