Heldag med mormor/gammelmormor.

Imorse så bestämde vi med mormor/gammelmormor att vi skulle åka till Lumsheden (där mormor och morfar bodde förut). Så sagt och gjort så satte jag och Sarah oss i bilen och styrde kosan mot Falun där vi hämtade upp mormor och åkte sen vidare mot Lumsheden. Där verkade i alla fall det mesta vara sig likt. Vi började med att åka till mormors kusin Lena och hälsade på, där fick vi äta både fläskpannkaka och tårta - gott:-) Lena var förresten den som först upptäckte och skymtade en till liten tand till vänster nede brevid de andra små grynen. Det är ju inte så lätt att "få lov" att titta in i Sarahs munn, men visst är det en till liten tand som snart är på väg upp:-)

                                           
                       Lena, sarah och mormor.        Sarah fick smörgåsrån, naaam :-)

Sen var vi iväg en sväng till kyrkogården och plockade bort lite visset från vintern och så var vi in en sväng till mormors moster Märta innan vi begav oss hemåt igen. Det blev en lång, men jättemysig dag vi haft tillsammans idag!

            
                                                       Sarah och mamma.


Kommentarer
Postat av: Jenny H

väldigt fin bild på dig och sarah! Jag är på jobbet nu, började 7:45 så passade på att träna en sväng innan så har jag det gjort! Hörs och ses snart! Kram



Skrivet: 2009-04-22 Tid: 22:24:17
Postat av: Malina

Vicken härlig dag ni verkar ha haft. :) saknar er redan tack för en underbar helg tillsammans :) Kram



Skrivet: 2009-04-22 Tid: 22:24:17

URL: http://malinapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0